Ne e u zatvor be. Setaa zaedno u Dubai Idem u Dubai, idem pa se javim Vikaa u Dubai se dogovaral so Shevalj Muaremi
А, жена му колку години има А мајка му, а татко му, а роднините? А потесната фамилија а пошироката? Стварно не сте ми јасни со прашањава, кој како што зошто, толку ли ве интересира живот на некој мафијаш или што е... Мене само ми е, да не настрада некој невин, а они што имаат нека си решаваат, реално никој од чиста мира не те чепка
Мислам дека на сите ни е јасно дека сакаат да го заплашат Штекли, а не да го убијат, да сакаа, одамна ќе го средеа.
Ептен е згоден иначе, набилдан тип, ама не премногу, има тетоважи, еднаш го имам видено.. А жена му е таква во устата надувана како патка, силикони има ставено, права спонзоруша.
Ама што мафијаш ќе беше упм, ако е точно ова што го пишуваат, едната жена му живее на еден спрат, а он со другата на друг, не за друго, за тебе ми е јер по оваа логика тебе во подрум ќе те стават, или подрум или поткровје.. Нека и купи на жена му куќа, ако има толку пари, што се циганчи.