Овакви копилиња никад сами не се убиваат, никад. Сеа ќе го рехабилитираат таму у Швајцарија да стане корисен член на општеството, место да го наденат жив на кол. Јес да и тоа му е малку.
Монструми не треба да шетаат на слобода. Доживотна казна затвор!! Понекогаш во Германија пример можно е да те прогласат за невин тоест психички болен и да лежиш на психијатрија. Мислам дека и во Швајцарија е така
За жал не верувам дека ќе добие поголема казна од 10години затвор... Лејди Гага, верувај психијатриска изолација е полоша од затвор. Многу грозоморен чин ...тажно за бебето и жената,многу тажно ... што не се самоубил ,кукавица психопатска!
Мене денес ми искочи видео од еден монструм што си го снимал детето што крадело, како куче го врзал баш така. За детево премногу жал ми падна, го моли да го пушти овој мртов ладен К*р го болида скапе во затвор со глувците таму и да се разболе му посакувам. Садист тежок
Добро бе луѓе, до деца ли дојдовме да малтретираме?? Деца?? Овој крвнички си го тепаше девојчето, друг за врат врзал ДЕТЕ?? Што ви е бре? Сите ли забегавме?? Што се случува со народов? Жими мајка, ќе лежам некој во иднина ако ми допре дете!
Аман, нека не се размножуваат ваквите болни суштества. Едната ќе го праќа да кради за неа, другиот ќе го малтретира. Детево жртва со трауми за цел живот. Е*ате државата и социјалните центри кога секој ден никнуваат психопати од сите страни. Па има ли еден нормален во тие институциите? Идиотот па дури снимал, не знам што мислел, ќе му аплаудираме? Татко бе, да те врзи со јаже и да те малтретира, па и да те снима. Наместо да го тргне девојчето од таа што се нарекува мајка и го тера да кради, болниов докажува дека е поболен и од неа. Многу ми е жал за детево, истрауматизирано за навек од најблиските…
Дајте ми го овој и мајкава нејзина што ја оставила кај него и ја терала да краде пари да и носи нејзе да ги врзам јас да проплукаат мајчино млеко. Господе на кој даваш деца!!! Па добро бе како оваа стока добила старателство над девојчево? Земала пари за да јаде!!! Уфффф како сум бесна.
Татково ја оставил гладна и ја малтретирал, а мајкава нејќела да ја земе. Ѓубриња и двајцата. Не е секој за родител! https://sitel.com.mk/devojcheto-chi...zgrizheno-vo-ustanova-majkata-ne-sakala-da-se
Ненормални и двајцата, одма да им се одземе старателството и да им се забрани секаков контакт со детето