Црна хроника

Discussion in 'Политика и настани' started by Ицолгудбејбе, Mar 31, 2017.

1. rainbowec

rainbowec Популарен член

2. eliesaab

eliesaab Популарен член

Јас тука чекав да прочитам нешто од посилниот пол. Очекував и од некои кои обично се гласни да шкртнат, ама ги нема. И ова доволно кажува каква е моменталната положба на просечна жена во Македонија.

3. Аргентина *

Аргентина * Форумски идол

Тоа што некоја направила погрешен избор никако не значи дека треба надлежните да се прават слепи и глуви на насилство и да чекаат безвезни ликови да колат жени и изнемоштени старци. Оваа држава постои само за арач да собира од народот, кесеџиска држава.

4. Malesia

Malesia Популарен член

Допрва што ли не чека со овој систем со оваа малограѓанштина. Со надлежни, со нас веќе изопачени.

Аргентина * likes this.
  5. Medea.

Medea. Истакнат член

Види го каков е бе прав наркоман од авион се гледа.

6. nena2010

nena2010 Форумски идол

Ама еве женски паѓале по него.

7. KateKane

KateKane Форумски идол

Ми го избришале мислењето што му го пишав на господинот, нема зошто.

Еве да преформулирам.

Сите мажи што ми ја пукнаа дундата периодов со тоа дека не се сите исти, дека имало океј мажи, само требало да ги најдеме ги чекам утре на протест. Ако вистина ни посакуваат се најдобро и нив ги нервира кога жена е свирепо убиена, бујрум рамо до рамо со нас. Нека викнат и они за неправда, нека покажат дека се вистински мажи.

Нека протестираат да се измени законот, да има одговорност од судии и глуперди во полиција вработени, нека дигнат глас.

А сите тие што не гаслајтаат тука дека се загрижени за нас и уствари дека се најс гајс а утре нема да се појават се една голема 0 и мизерии од луѓе.

Поздрав.

Alm., winnie02, MandyLane and 31 others like this.
  8. shekerna

shekerna Истакнат член

Не можам да престанам да мислам и истражувам за случајов, ми се повраќа, ми се гади, одвратно ми е што ПСИХОПАТИ И НАСИЛНИЦИ ИМААТ ЛУЃЕ ШТО ИМ ГО ЧУВААТ ГРБОТ...Тоа е цела багра на ИЗОПАЧЕНИ ЛУЃЕ, ИЗЖИВУВАЧИ, ЖЕНОМРАЗАЧИ... БОЛЕСНИЦИ. Не можам да ја издржам болката дека уназад бил насилен и ја демнел и при тоа имал другари кој го бранеле, па измеѓу тие одвратни психопатски чинови си одел у Берлин, си се сликал, си објавувал сликички со природа, урбанизам, скапи парчиња облека, здрава храна...БОЖЕ КАКОВ ИЗОПАЧЕН УМ. Колку ми е мило што е мртов !!!!
    Жалам премногу за Росица и татко и. Жалам за сите жртви од мажи насилници, бре до кога системов ќе го водат ментално нездрави луѓе боже........ОДИМЕ НА ПРОТЕСТ...МОРАМЕ.

winnie02, MandyLane, angel92 and 6 others like this.
  9. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Преку кур од тоа оти таков го одбрала.
    Ја не знам дали сте ќори ама сегде пишува дека бивши ѝ е. Ете видела колку е саат, се опаметила, го оставила. Некој ако сака да ти се закачи, и едно здраво ќе го сфати како повик.
    Аа да. Нигде не видов пораки до жени и мажи да пазат какви СИНОВИ растат. Обавезно до тие што ги одбрале за мужи, више исквакани се криви

Alm., winnie02, MandyLane and 15 others like this.
  10. Medea.

Medea. Истакнат член

Тие така што зборуваат многу ме интересира дали би го зборувале истото доколку нивната мајка/сестра била на местото на Росица.

azelea likes this.
  11. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Како да живее под мост некаде, така изгледа.

12. Matteaa01

Matteaa01 Активен член

Krivi se i roditelite i prijatelite i site sto go poznavale a znaele deka povekepati e prijaven. Kako ne go sednale da go prevospitaat da mu ja tresnat edna, tie prvi trebale da reagiraat…Sega kasno e veke… treba da se zgolemi svesta kaj roditelite da vospitaat zdravorazumni deca dodeka se mali!!!

rainbowec, MandyLane, angel92 and 6 others like this.
  13. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Типот го пратев на инста на времето кога пушташе парчиња облека error of harmony, тотално кул човек ми делуваше, на момент се запрепастив кога видов еве тука дека он е убиецот. Демек нашетан човек, урбан, љубител на кучиња, учеше и деца да скејтаат... сето тоа време да ти бил целосен психопат. :worried:

14. shekerna

shekerna Истакнат член

Еве чет од стори со негова пријателка од странство што го запознала летово. Јавен е профилот. Личи дека ова му е све испланирано.

Attached Files:

MandyLane likes this.
  15. Medea.

Medea. Истакнат член

Од толку дроги може и шизофренија развил. По муабетиве де гледа си живеел у друг свет..

16. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Каков чак, насилството е само знак на слабост и немоЌ.

17. shekerna

shekerna Истакнат член

Па баш ова, на многумина им е неверојатно да поверуваат дека би правел некакво насилство, а не па да стигне до степен на убиство. Мразам што социјалниот статус на човекот умее да го замати рационалниот ум. Него другарчињава негови што ќутеле...одвратно.Се надевам ова ќе е голема лекција за нив зашто очигледно мора да се деси трагедија за на некој моралот да му се исправи. Ако воопшто тоа се деси.

18. Larea

Larea Истакнат член

Вчера девојкава имаше уште 3 други сториња што ги нема денес, каде што го жалеше и бранеше, гледам денеска сменила мислење иначе ќе и пишев дека и неа нешто и фали у главата.

Attached Files:

SummerGirl, oblace1, eliesaab and 2 others like this.
  19. shekerna

shekerna Истакнат член

Да, ги видов и ѝ пишав пошто не ми се веруваше дека брани и жали убиец. Претпоставувам дека не ја знаела целата приказна пошо се знаеле само 2 -3 месеца.

20. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Не знам каков му бил социјалниот статус, коментирам од перспектива на еден гледач кон профил на непознат човек на социјална мрежа, како се презентирал.
    Сеа читав сториња од други луѓе кои го познавале, сите пишуваат дека бил нарцис и насилен, и демек нонстоп кажувале наоколу дека бил будала, ама кој да послуша.