Црна хроника

Discussion in 'Политика и настани' started by Ицолгудбејбе, Mar 31, 2017.

1. Dekoo

Dekoo Популарен член

Супер е се тоа, само што НА СНИМКАТА ОНА Е БЕЗБЕДНА ВО КОЛА А ГАЗИ КУЧЕ 3 пати НАПРЕД-НАЗАД НЕМА ГДЕ ЛИЧНА КАРТА ПРАЗНА је му прави т.д тоа за небезбедноста иде у вода.

+ како што рече една членка, како тоа кучето толкаво им влегло у апартман? Мора да има снимка и од тоа некоја или нешто, тие места туристички сигурно се полни камери.

Не знам дали одредени личности ја бранат жената пошто е жена или стварно го мислат тоа.

Како и да е

Mari7 likes this.
  2. Morena 20

Morena 20 Истакнат член

Го коментираме злочинот и начинот на кој е убиено животното.Притоа ниеден човечки живот не е загрозен во конкретниов случај.Направено е кривично дело и соодветно на истото одредена мерка притвор а се надевам ќе си добие и соодветна казна.Секое постапка си има свои последици,па така и ова.

3. Iva:)

Iva:) Популарен член

Од правна гледна точка хаха, тешко нас со вакви правници. "Влегува на територија на шарпланинецот", каква е таа територија, има ли граници, на што да внимаваме? На туристучко место сме сите периодов, кој знае на чија територија ќе поминеме во шетање и логично е некое куче да не нападне, ама кои сме па ние да се жалиме. И ако не ти се објаснува затоа што "не може да те разберат" членките нема 24/7 да се докажуваш тука и при тоа си тендециозна ама ај тоа си е твое право.

4. Morena 20

Morena 20 Истакнат член

Ама дотичната не се пожалила на надлежни органи него решила да ја земе правдата во свои раце,па затоа сега е таму каде што е.

Mari7 likes this.