Шпански серии

Discussion in 'Филм и ТВ' started by maja8, Jan 18, 2010.

1. maja8

maja8 Популарен член

Признајте, ако не друго Касандра сите сте ја гледале... На кои сапуници што сте ги гледале можете да се сетите во моментов. Јас порано скоро и да нема серија што ја немам гледано... :lol: А сега дури жал ми е што немам слободно време да гледам барем една, чисто онака за тепање време... И не ми се смејте, ама од тие серии денес мошне солидно говорам шпански ;)

Duhamel likes this.
  2. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

hahahaha ete i ja gledam spanski serii,interesni se zs da ne,a i spanski ke naucime,ama najsmesna serija mi bese Leti,otkacena bese,samo kako sto gledam turcive,hrvatite, pocnaa da go sledat terkot na spanskite serii,aj turskive nekako se dobri,ama toa hrvatite ama ic ne se orginalni.

teressa, ennas and esperanca like this.
  3. Hipica

Hipica Форумски идол

Хрвативе веќе не знаат каква ли приказна да измислат, па тресат глупости по сериите. Шпанско си е шпанско
    А уствари морам Клон да ја спомнам. Незаменлива беше...

4. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

порано ги пратев повеќе....барем по 1-2 серии си гледав редовно ама сега веќе и немам време и не ме заинтересирала некоја посебно.....со самото тоа што ќе ја видам првата епизода веќе знам како ќе заврши филмот хахахаххаха сите ги прават по еден шаблон веќе досадни ми се и монотони, само благодарение на шпанскиве сапуници си поднаучив шпански барем можам да разберам 70% од зборовите а и знам по нешто да вратам....па така ако некогаш отидам во шпанија ќе можам и муабет на шпански да си направам :lol:

5. Sophy14

Sophy14 Истакнат член

Јас ја пратам Ангели ( тинејџерската) стварно ми е интересна иако малку има фантазија. :D

6. Lacrymosa

Lacrymosa Истакнат член

лелеј оваа сестра ми ја гледа.. има гледано една - две епизоди иникако неможам да сфатам што е финтава.. мене некако ми е ружна... порано гледав серии, касандра посебно, а сега не гледам ништо живо, а неам ни намера да гледам

7. anastasija19

anastasija19 Истакнат член

јас гледам шпански серии но не многу ја гледав спонзоруши и сега богати и сиромашни некако го оцртуваат нашето секојдневие и секако гумуш, и многууууу други порано што играа есмералда росалинда млади бунтовници....

8. marina30

marina30 Истакнат член

pa spanskive sega pocnaa da se dosadni edni isti so razlicno ime diviot angel-napusten angel....a gumus da i bandini samo shto placam koga ja gledam.....

9. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Јас порано се утепував од гледање шпански серии :lol: Ама после некако станаа ептен досадни, однапред се знае крајот и сите се праени по еден ист шаблон. Сега си гледам само ситкоми за опуштање и да си се посмеам малку :D

10. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Порано гледав многу шпански серии,а сега гледам само 2 - Daniela и Sortilegio.Од постарите серии ги гледав Касандра,Фиорела,За твојата љубов,Есмералда,Љубовни врски(која најмногу ми се допадна),и др.Во последно време шпанскиве серии не ги прават како што ги правеа на времето.Скоро сите се со слична приказна.Ми здосадија.

11. femina90

femina90 Популарен член

jas mnogu j sakv semejni intrigi ako ja pamti nekoj, mnogu bese realna i so prekrasni glumci,i imase optimizam vo nea
    [mod-kirilica:2sg0ps3z][/mod-kirilica:2sg0ps3z]

esperanca likes this.
  12. Hipica

Hipica Форумски идол

бразилска беше?

13. femina90

femina90 Популарен член

da da,so ubaviot edu :D :D :D

14. lolitaa

lolitaa Истакнат член

Касандра кој не ја прател??? :lol: ја пратев после Руби и последна ружната Лети некако смешна ми беше :lol: :lol: :lol: и не ми е срам да кажам дека сум пратела :D

ennas likes this.
  15. Hipica

Hipica Форумски идол

ми текнува да, со глумци од Клон беше.

esperanca likes this.
  16. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Порано гледав се и сешто што беше шпанско, ама буквално сите ги следев, но откако почнаа да претеруваат и да ги преокипираат телевизииве само со шпански сериии, кои не враќаат назад во времето, престанав да гледам... Но еве сега со турски почнаа :D

ennas likes this.
  17. Blackberry

Blackberry Истакнат член

Па гледав на времето многу а сега само Ангели ја гледам....не ми се нешто омилени шпанските серии повеке
    гледам Американски и некои филмови

18. VACA

VACA Популарен член

Go obozavam filmov :D
    Code:
    http://hopelessdreamofmine.tumblr.com/page/3

19. aaaaa

aaaaa Популарен член

jas najmnogu ja sakav nevestinski pravez(el velo de novia) so suzana gonzales i eduardo santamarina i zlobnicka(la usurpadora) so gabi spanic i fernando kolunga....a sega so znam ne gledam spanski ovie so gi davaat sega mi se kako bleda kopija nekako..[mod-kirilica:1ovvuzgo][/mod-kirilica:1ovvuzgo]

20. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Магична привлачност .. на пинк ја има .. Со вилиам леви :D Многу ја сакам оваа.. Ангели .. ја гледам сеа одвреме навреме ама никако неможам да разберам , можда дека не ја следам редовно , Руби ја гледав порано :D

LoveYourNails likes this.