Здраво лепотици. Гледам дека овоа е женски форум ама сепак јас да си го пишам мојот проблем. Имам женска 4 год сме заедно и никако да ми даде, еднаш ја замолив и го ставив еднаш она го извади и ми вика НЕ НЕ страв ми е овоа оноа, знаете женски измислици. Не сега ни да го погледне а не па да го фати. Не знам како да ја убедам или пак да ја откачам да си барам нова. Чекам совети од женска страна која е причината што вака прави.
Прееска во СДК прочитав дека овде некои членови како да си ги измислуваат проблемите и ете ти ,тоа вистина да ти било. Јас разбирам, петок вечер, дома ако се остане прилично е досадно, али ова е врв колку фантазија може да ради И Александар, сиве овие години со цурата твоја што правевте? Многу љубов ќе да имаш ти за неа па толку време да чекаш да те допре, а за друго па уште толку може ќе почекаш Мислам стварно... Фригидна е оваа бре, бегај! Нема утеха bro, дур имаш време барај нешто што не се плаши да допира таму долу,а и нешто повеќе да прави богами :geek:
А вие 4години само се бакнувавте без да се допрете некаде? Сигурно е голема љубовта штом толку ја чекаш. Објасни и убаво дека веќе неможеш да ја чекаш дека сакаш да бидеш како сите дека сакаш да имаш секс. Објасни и дека не е ништо страшно. А ти невин да не си случајно што 4 год така поминуваш или пак имаш некоја друга за ова
Абе ова демек голем му е и сега цурата го видела еднаш и се плаши од чудовиштето што типов го крие во гаќи. Џими сече пола. А за советот што го бараше: Ако несака десната, смени ја, пробај со левата, може таа ке даде. Problem solved.
Па кога сакаш некоја ќе чекаш инаку она има 21 јас 25 години, па да видам до кога ќе чекам а можеби се чува па и за прва брачна ноќ кој ја знае.
АЛЕКСАНДАР ДУШО МОЈА... прво добре дојде...убав престој после ако идете 4 години ваљда сте праеле муабет за секс (ГАРАНТИРАМ) после ти со пуни 25 како што викаш не си чекал 4 години мајка Јана... и на крај или ќе ти дае она или има чаре... еве да речере ја да си се пожалам немам секс 2 месеци и почнав да се шашардисувам ...или ти нешо муљаш или она нешо муља или ја сум сексуален мањак трето нема
Зошто си пишал дека имаш 27 на профилот ако имаш 25? Обично тие што се дојдени со проблем не лажат за годиште. Темава ме потсети на скечот од к-14 само со таа разлика што Тошо 4 месеци, а ти Александаре 4 години. Ја шетам, ја частам и не ја пипам, маста и ја извадив. Глупача! http://www.youtube.com/watch?v=9sIYmfQN80U
Ех, фина цурица знаев..А ти сладок дечко, со огромни жртви во име на љубовта. Боже, ова е толку слатко и невино, просто ме потресе каква може да биде вистинската и голема љубов
^ Озбилни сте дека му поверувавте? А и да беше вистина,уопште не е слатко и невино,ова е очај човече ! Иначеее..да на профил 27 ти се али... .
^^ Абе Мис, разработи иронија малце Па и потресно е, толку реално, а толку филмски и романтично...еееееех
Темава само за потсмев ќе служи. Го замолувам членот доколку има навистина проблем да се обрати во некоја од соодветните теми seks/intimni-prasanja-problemi-i-soveti-t820/, да си ги смени годините на профилот, кога веќе си ги кажа. Или нека не трола вака касно