A star is born

Discussion in 'Филмови' started by Ladyyyy567*, Jul 18, 2019.

1. Ladyyyy567*

Ladyyyy567* Популарен член

0ccbd2a0-9886-4e29-8ed6-b86ff707df3d_1.4e924bb8621554cf04eac368c2713c4c.jpeg Чудно ми е што досега го нема во темиве,мислам дека еден од најпопуларните и најискомерцијализирани филмови последниве месеци..Режисерското деби на Бредли Купер,убава музика и неверојатна хемија меѓу Бредли и Лејди Гага..до толку што трачевите за нивната наводна афера сеуште не стивнуваат, посебно по раскинувањето со Ирина Шајак.После филмот,ај ем опсесд со Бредли..љубави ми е:D:l:

boomsleng, elimkd and *Bridget Jones* like this.
  2. *Bridget Jones*

*Bridget Jones* Истакнат член

Некое време го избегнував филмов
    Не очекував кој знае што
    Али искрено вредеше што го изгледав :) и Лејди Гага ја засакав од филмов а за Купер да не зборам :)
    Препорака за филмов, кој не го гледал вреди да го погледне :)

boomsleng and Ladyyyy567* like this.
  3. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Не знам чија идеја било да снимат дури трет римејк на оригиналниот филм, т.е. четврта верзија, на Бредли Купер можеби. Филмот не ми беше ништо посебно ни кога го изгледав, ни сега кога се потсетувам, а постарите верзии со Барбара Стрејсенд и Џуди Гарланд може да се подобри, ги немам гледано.

boomsleng and elimkd like this.
  4. elimkd

elimkd Форумски идол

Бредли Купер беше одличен во улогата, можеби тука покажа дека е спремен и дека одлично се носи со посериозни улоги наместо предходните негови бројни филмови со комични содржини.
    Лејди Гага не ми се допадна, не знам ни зошто ја избрале покрај толку талентирани млади актерки, според мене треба да се држи до ексентричниот нејзин изглед во музичката индустрија-добро и прилега.

boomsleng likes this.