AliExpress

Discussion in 'Мода и стил' started by pamelche, Feb 27, 2013.

1. ЛЕКУШКА

ЛЕКУШКА Активен член

jas poodamna ja poracav veke e ispratena nisto togas ke si platami carina:worried:

2. ЛЕКУШКА

ЛЕКУШКА Активен член

Jas si poracav jakna i e ista kako na slikata i materijalot e dobar samo sum si poracala pogolema velicina imav slusnato deka nivnite velicini se pomali od nasite ama ispadna deka se isti jas nosam m a poracav l i mi e malku siroka

agirl17 likes this.
  3. blueteacher

blueteacher Истакнат член

Имам едно прашање.. По грешка сестрами нарачала патики и марама погрешни сабајлево и сега приметив. Дали може одма да ја откажам нарачката и парите ке ми бидат вратени или треба да почекам одредено време па да откажам нарачките за да нарачам други?

4. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

Затоа секогаш гледајте ја табелата што е во описот дадена. Ке видиете која бројка на кои димензии одговара.
    можно е и на продавачот да му текне да напише помала сума, ке видиш коа ке ти стигне дали треба да платиш
    можиш, стопирај ги што побрзо додека не се пратени, кликни само на cancel order и решен проблем

5. blueteacher

blueteacher Истакнат член

едната нарачка успешно ја откажав е сега на другата ова ми се појави.. нема cancel order :worried: ова значи дека ке неможам да ја сопирам и дека ке ми биде пратена?
    Your Payment is Being Verified
    Reminder:
    Payments are usually verified and received within 0days 20hours 30minutes 39seconds During this time, you will be unable to make any changes to this order. After your payment has been verified and received by AliExpress, your seller will start to prepare shipping.

6. Kaley

Kaley Популарен член

^Веќе ја имаш платено и сега си се процесира нарачката, така да ќе можеш да ја откажиш после 20 часа, а додека не изминат тие не може да направиш никакви измени како што ти пишува.
    А откако ко ќе ја откажиш, парите ќе ти бидат вратени на сметка за одприлика 10 дена:)

7. LoveHope

LoveHope Популарен член

Здраво феминки, ми треба помош околу бројките...
    Сакам да си порачам од овие но доле гледам коментари кои ме збунија околу бројките.. Ако може некоја да ми помогне пошто не биле компатибилни бројките или незнам што..
    http://www.aliexpress.com/item/Free...ar-Lace-Sweet-Sexy-3-Breasted/1966977937.html

8. Sesil

Имаш табела подоле и според неа ке видиш која големина ти одговара. Луѓето обично порачуваат таа големина што секогаш ја носат и не погледнуваат во табелите од продавачите, па после не им е точен бројот. И да стигне погрешен број ништо страшно, ке покажиш слики како докази за грешката и ке ти бидат вратени парите.

9. nadica14

nadica14 Нов член

sestrami zema suknja i lance mn se ubavi :):):):)

10. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Да ми препорачате некој испробан селер на старки..?

11. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Повеќе од 2 недели ми ја процесира порачката, и ми се смачи, 2-3 пати ја откажав ама продавачот не прифаќа, му праќам пораки не ми враќа. Чаре некое?

12. Sesil

Колку е рокот ако не одговори авотматски да ти се стопира?

13. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

@Sesil

40 Дена, зарем толку да чекам?

14. Sesil

A рокот за процесирање за колку време истекува? Штом не одговара обрати се во службата

15. badgirl2

badgirl2 Истакнат член

16. Catherayn

Catherayn Истакнат член

koj ti e tracking number?

17. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Не е стигната туку селерот ти ја има пратено пред два дена и сега ќе ти одбројува од 58дена па се помалку и помалку ќе стануваат. Треба додека да истече тоа време да ти стаса. Мене обично на 30 дена кога ќе стасаат ми стасуваат порачките.
    А за да ја следиш треба tracking number да ни го казеш да видиме докаде е, го имаш исечено на сликава.

18. Super-Mama

Super-Mama Истакнат член

Ке може ли мала помош,сакам да нарачам но малку со броевите се двоумам(за детска облека) на табелата пишува дека 1-2 год одговара за 70-80 см а за 2-3 год одговара за 80-90 см.Ние сме 85 см,ги читав коменатарите на некој оваа величина му одговара,а на други пак му е голема.
    Е сега незнам стварно што да одберам,дали за 1-2 години или пак за 2-3 години,не би сакала да е поголем бројот бидејќи ми треба за сега,совет?

19. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Пред некој ден ми стигна пратка со тракинг број без букви (5100010470321), за 20 дена од кога ја нарачав. А еве што ми кажа селерот.

Dear
    we shipped your item by new shipping ways, you can see our price is much lower than the other stores,

so we don't use traditional China mail we sent to you via new shipping ways YUNDE
    I save a little postage and reduced the price for you

But don't worry; it will take almost the same time as the China mail. Below is the link you can check:
    http://www.wedoexpress.com/index.php?mod=trackInquiry&act=index

if you don't receive it finally, I will surely refund or resend you.

For the technology limited, the tracking information is still not as complete as the normal shipping ways, so it can just be tracked only in YUNDE website
    We will try to do better. If one day you don't want to wait for it or you have any questions, just feel free to contact me, I will resolve problem for you, thanks.

20. whiteButterfly

whiteButterfly Истакнат член