Jas si poracav jakna i e ista kako na slikata i materijalot e dobar samo sum si poracala pogolema velicina imav slusnato deka nivnite velicini se pomali od nasite ama ispadna deka se isti jas nosam m a poracav l i mi e malku siroka
Имам едно прашање.. По грешка сестрами нарачала патики и марама погрешни сабајлево и сега приметив. Дали може одма да ја откажам нарачката и парите ке ми бидат вратени или треба да почекам одредено време па да откажам нарачките за да нарачам други?
Затоа секогаш гледајте ја табелата што е во описот дадена. Ке видиете која бројка на кои димензии одговара. можно е и на продавачот да му текне да напише помала сума, ке видиш коа ке ти стигне дали треба да платиш можиш, стопирај ги што побрзо додека не се пратени, кликни само на cancel order и решен проблем
едната нарачка успешно ја откажав е сега на другата ова ми се појави.. нема cancel order ова значи дека ке неможам да ја сопирам и дека ке ми биде пратена? Your Payment is Being Verified Reminder: Payments are usually verified and received within 0days 20hours 30minutes 39seconds During this time, you will be unable to make any changes to this order. After your payment has been verified and received by AliExpress, your seller will start to prepare shipping.
^Веќе ја имаш платено и сега си се процесира нарачката, така да ќе можеш да ја откажиш после 20 часа, а додека не изминат тие не може да направиш никакви измени како што ти пишува. А откако ко ќе ја откажиш, парите ќе ти бидат вратени на сметка за одприлика 10 дена
Здраво феминки, ми треба помош околу бројките... Сакам да си порачам од овие но доле гледам коментари кои ме збунија околу бројките.. Ако може некоја да ми помогне пошто не биле компатибилни бројките или незнам што.. http://www.aliexpress.com/item/Free...ar-Lace-Sweet-Sexy-3-Breasted/1966977937.html
Имаш табела подоле и според неа ке видиш која големина ти одговара. Луѓето обично порачуваат таа големина што секогаш ја носат и не погледнуваат во табелите од продавачите, па после не им е точен бројот. И да стигне погрешен број ништо страшно, ке покажиш слики како докази за грешката и ке ти бидат вратени парите.
Повеќе од 2 недели ми ја процесира порачката, и ми се смачи, 2-3 пати ја откажав ама продавачот не прифаќа, му праќам пораки не ми враќа. Чаре некое?
http://prntscr.com/6b09uh Stignata li e ? I ako ne e stignata kade se gleda do kade e dosla narackata?
Не е стигната туку селерот ти ја има пратено пред два дена и сега ќе ти одбројува од 58дена па се помалку и помалку ќе стануваат. Треба додека да истече тоа време да ти стаса. Мене обично на 30 дена кога ќе стасаат ми стасуваат порачките. А за да ја следиш треба tracking number да ни го казеш да видиме докаде е, го имаш исечено на сликава.
Ке може ли мала помош,сакам да нарачам но малку со броевите се двоумам(за детска облека) на табелата пишува дека 1-2 год одговара за 70-80 см а за 2-3 год одговара за 80-90 см.Ние сме 85 см,ги читав коменатарите на некој оваа величина му одговара,а на други пак му е голема. Е сега незнам стварно што да одберам,дали за 1-2 години или пак за 2-3 години,не би сакала да е поголем бројот бидејќи ми треба за сега,совет?
Пред некој ден ми стигна пратка со тракинг број без букви (5100010470321), за 20 дена од кога ја нарачав. А еве што ми кажа селерот. Спојлер Dear we shipped your item by new shipping ways, you can see our price is much lower than the other stores, so we don't use traditional China mail we sent to you via new shipping ways YUNDE I save a little postage and reduced the price for you But don't worry; it will take almost the same time as the China mail. Below is the link you can check: http://www.wedoexpress.com/index.php?mod=trackInquiry&act=index if you don't receive it finally, I will surely refund or resend you. For the technology limited, the tracking information is still not as complete as the normal shipping ways, so it can just be tracked only in YUNDE website We will try to do better. If one day you don't want to wait for it or you have any questions, just feel free to contact me, I will resolve problem for you, thanks.
Сакам да порачам невестински фустан баш овај http://www.aliexpress.com/item/2015...Noiva-New-Arrival-Long-Sleeve/2051968626.html ама не знам дали ќе ми стаса баш како овај фустан на сликава или поразличен па ако има некој повеќе искуство ве молам за совет