Bremenost

Discussion in 'Канта' started by kjara1, Aug 29, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kjara1

kjara1 Активен член

zdravo na site..!
    Jas i mojot partener imavme odnos pred edna nedela on svrshi vo mene sakame da sozdademe nov clen vo nasheto semejstvo trebashe da dobiam nekade nakaj 2 septemvri megjutoa jas pocnav da krvaram denes a iam i bolki vo dolniot del na stomakot nekako da mi dadete nekoj odgovor pa i pomosh

2. sevall-27

sevall-27 Активен член

i jas koga ostanav bremena mi beshe isto taka. imav mnogu jaki bolki ne mozhev da stanam od krevet i malce prokrvariv. nosam mashko bebe:D postarite velat ako prokrvarish za vreme na bremenosta demek bilo mashko ^_^ kaj 5tti sep. napravi test za bremenost shurechek :) sekogash se najtochni duri i po eden den kasnenje od mens. pozz

kjara1 likes this.
  3. kjara1

kjara1 Активен член

Fala ti mnogu na informacijava..!Megutoa sakam da te prasham dali kje mi prestane krvarenjeto posho vekej cel den kako sho krvaram..!

4. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

а бре жено си добила сигурно ако цел ден крвариш.и има веке тема кај да се обратиш не туку отварајте непотребни теми.

5. Miska

Miska Нов член

Zdravo sakam da postavam edno prasajne
    Imame odnos so patnerot sakame da sozdademe nov clen bidejki nie prv pat se trudime skoro 3 4 meseca ama nema nikakov rezultat mozete nekoe mislejne da mi kazete pozz

Thread Status:
Not open for further replies.