Catherine Arley

Discussion in 'Лице' started by April87, Mar 5, 2012.

1. Elence93

Elence93 Форумски идол

[​IMG] Каде ги има и цена ако може? :)

2. MilanoRedHead

MilanoRedHead Истакнат член

Ги имаш во Голден роуз кај Соборна што е,исто така и на зелен пазар :)

3. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Денес си купив темно црвен кармин број 539 и карминити добри се во споредба со нивната цена.

Lemonade likes this.
  4. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Кармините незнам точно колку се јас,бидејќи ми ги имаат подарено,ама искрено задоволна сум од нив.Имам розев и кафен,кафениот ми е омилен,многу ми се допаѓа.Стојат доволно долго на устата и не се многу суви.Би купила уште некој кармин Catherine Arley. :)

5. Rama

Rama Форумски идол

Камената пудра е многу убава и дава убав изглед на кожата, единствено не ми се допаднаа воопшто лаковите за нокти :devil:

6. Elence93

Elence93 Форумски идол

[​IMG] течната пудра ми е како паштета, но оваа е супер :)

7. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Една другарка имаше некои производи и не ми се допаднаа, исто така ги имам видено и на пазар и одма ме асоцираат на нешто неквалитетно. Може имаат убави производи, не викам не, но јас сум научена на козметика да не штедам бидејќи сепак не сакам да ставам се на моето лице, а и не се троши толку често (пример пудра, маскара, руменило) за да експериментирам и да користам со пониска цена. Од оваа козметика не би купила ништо освен евентуално некоја сенка или лак за нокти.

8. Pipaa

Pipaa Истакнат член

Ја користам камената пудра и сум многу задоволна. Ретко се шминкам ама кога ќе ставам пудра или само подлога за пудра и одозгора од каменава многу ми се допаѓа како ми го измазнува лицето.

9. sanie

sanie Истакнат член

Камената пудра ја користам неколку години и сум презадоволна ,а за другите производи незнам какви се :)

10. moon1

moon1 Популарен член

Од оваа марка единдтвено што имам користено е лак за нокти. Не е лош, ама не е ни нешто што ме воодушеви, не поминува без најмалку 2 слоеви.

11. mime87

mime87 Популарен член

Имало некои мат сјаеви или течни мат кармини незнам точно,дали се пристапни по парфимерите? ги има некој пробано?Инаку имам користено од оваја козметика камена пудра во летото бидејќи нијанси имат мн убави,и ме изненади од тоа како изгледаше на лицето искрено пофални зборови имам,а за лаковите не не му се трајни воопшто...

12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Јас ја користам камената пудра и сум задоволна ми врши работа и за во лето. Убаво покрива.

Hipica likes this.
  13. Rama

Rama Форумски идол

Една година ја користам камената пудра и сум задоволна , ефтина е ама солидна е за цената:)

14. Elence93

Elence93 Форумски идол

Задоволна сум од камената пудра, доста покрива, ми го држи лицето мат и има пристапна цена. :)

15. marama

marama Форумски идол

Има мат кармин, мислам дека е 140 денари. Нема голем избор на нијанси, јас имам еден и не е лош ама не би го купила пак.
    Ги има во Голден Роуз продавниците.

mime87 likes this.
  16. MamaYette

MamaYette Истакнат член

Само камената пудра сум ја користела, ја видов кај другарка додека се шминкаше и бев изненадена кога ми кажа колку ја купила. За цената сум презадоволна од пудрава.

17. simicka

simicka Истакнат член

сакав да ја купам камената минерална на golden rose а ја видов и на Chaterine Arley која ми остави впечаток со тие мали светки низ неа е сега ме интересира има ли некој коритено минерална на golden rose и ваква на Chaterine Arley и која е подобра ми направивте недоумица со позитивниве коментари

18. queen13_

queen13_ Активен член

немам пробано камена од Golden rose но знам дека сестра ми ја беше купила она на Chaterine Arley па незнаела која нијанса па ја купила на пола 5,6 мислам дека беше ,мене воопшто не ми се допадна нема покривност,има некои светки во неа кои изгледаат неприродно на лицето.Ја користев 2-3 пати и неможев бидејќи ми излегуваа ситни бубуљки од неа,после 1 месец сестра ми ми кажа дека ја фрлила ..:) Така да ако веќе сакаш камена додади уште 100-200 денари ама купи некоја квалитетна и убава :*

19. ennaz

ennaz Истакнат член

И веднаш ми текна на рекламата што ја имаше за козметикава кај нас. Пред мноооогу години ја пуштаа за време на првата Шпанска серија која ја гледав. Ех спомени!

20. Elence93

Elence93 Форумски идол

@simicka ја имав користено од Golden rose silky touch compact powder http://www.traderscity.com/board/userpix64/18173-Golden-Rose-Silky-Touch-Compact-Powder-1.jpg
    и воопшто не бев задоволна. Многу е сува некако и доста се забележува на лицето без разлика со каква четка ќе нанесеш (а со сунѓерче па да не спомнувам). А таа на Кетрин Арли ја користам со години, тие светките воопшто не се забележуваат, баш даваат природен изглед, наместо цементиран. И добро покрива подочњаци. :)