Devious Maids (2013)

Discussion in 'Серии и емисии' started by ocila, Sep 29, 2013.

1. JustFun

JustFun Истакнат член

Го гледаше некој финалето? Урнебес :D
    Ниту на крај памет дека Гејл е убиецот на Пери Вестмор, толку ми беше обична што не ја помислив дека е убиец. Џеневјев лезбејка, Марисол исчезна, закон :D

Nellie and kjukli like this.
  2. kjukli

kjukli Форумски идол

Пренајјакооо :P Ја изгледав цела 4та сезона вчера и денес, и ми беше најдобра досега.
    Финалето - предобро :D

Само да не е мртва Марисол. :( Ќе ме растужат. Не знам зашо не му кажа Рози на Спенс дека не му е татко на малиот. И онака на судењето би се дознало. Логично е. Тоа малку ми немаше смисла.

JustFun likes this.
  3. Nellie

Nellie Популарен член

Супер финале на сезонава, не очекував дека баш Гејл ќе биде она што испадна дека е , мене супер ми заврши, само Рози и Дани нека престанат да се лигават, многу се тегнат. Редно време беше Евелин и Адријен да си признаат.
    Сакам да има по 20 епизоди, вака со по 10 брзо завршува.

JustFun likes this.
  4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Откаде ја спуштате 4та сезона? На замунда ја нема, се убив од барање...

5. biGirl

biGirl Истакнат член

Mislam deka ja ukinaa nema da prodolzat so 5ta sezona a bash bese jaka serijava :D

kanella likes this.
  6. lovely97

lovely97 Популарен член

Зарем нема да се снима 5 сезона. А баш со нетрпение чекав да видам дали ќе продолжат, и да видам што ќе се случи со Марисол.

7. Nellie

Nellie Популарен член

не ми се верува, немам прочитано нигде такво нешто, а и која е смислата, да ја убиеш главната улога и да ја завршиш серијата , а животиве на другиве пак не се решени како и секогаш.

8. biGirl

biGirl Истакнат член

Od sezona vo sezona se pomal rejting i gledanost imala serijava znam pred 2 3 meswca koa citav se mislea da ja prekinat pa se zborese kao deka ke ja prekinat pa ke ja prodolzele posle nekolku godini ama ne znam videte na wiki :D

Nellie likes this.
  9. Nellie

Nellie Популарен член

Одбивав да прочитам само поради тоа што не сакам да ја завршат и оваа серија. Иначе девојчето си е во право.
    Devious Maids, developed by Desperate Housewives creator Marc Cherry based on a telenovela format, migrated to Lifetime after being developed and piloted at ABC. It got off to a strong start, with its freshman season peaking at 3 million Live+same day viewers for the season finale. The ratings have slipped in each consecutive season, with the most recent fourth season averaging 0.923 million viewers (L+SD), but the show has been consistent, with virtually no drop-off throughout Season 4. Its average still was twice the viewership of Lifetime’s other original scripted series, the critically praised UnReal.

Wrapping a respectable four-season run, Devious Maids, from ABC Studios, was the first all-Latina ensemble on English-speaking television. It was Lifetime’s only established returning series the last couple of years, used to help launch UnReal.

Devious Maids also is left over from the old regime at Lifetime. The network has been changing creative direction, signaled by UnReal. In the pipeline, the network has two drama pilots in contention for a series pickup, the supernatural Sea Change and anthology A Midsummer’s Nightmare.

Devious Maids was executive produced by Eva Longoria and starred Ana Ortiz, Dania Ramirez, Roselyn Sanchez and Judy Reyes.

10. Golden

Golden Популарен член

Сакав да прашам серијава дефинитивно не се продолжува,ќе ја остават така како што е?

Ketchup likes this.
  11. Skorpija25

Skorpija25 Форумски идол

Јас пак се израдував ко видов ново мислење на темава. Мислев најава за нова сезона има. :D

Инаку, би требало да има. Во глобала сѐ се среди, ама барем да знаеме што се случи со Марисол.

Victorian, Golden and Ketchup like this.
  12. Hipster

Hipster Форумски идол

Далеку од тоа дека серијава е перфектна ама не заслужуваше ваков крај, односно не продолжување барем за уште една сезона. Башка и Марисол беше еден од најсимпатичните ликови, реално заслужуваше поише од ова.

Victorian, sweet-cherry and 1209 like this.
  13. Ketchup

Ketchup

Имa нoвa сезoнa или стaри епизoди дaвaaт нa Фoкс?

14. Bzaubzz.xy

Bzaubzz.xy Истакнат член

Мислам дека е реприза на 3тата сезона! :D :D :D

Ketchup likes this.