LUSH

Discussion in 'Тело' started by CoverGirl10, May 29, 2011.

1. carly j

carly j Истакнат член

До топлото ќе да е. Многу често се расипуваат летно време производи, затоа и во скоро сите земји (освен кај нас) ставаат freshness sale. Исто ми се има паднато и серија што беше многу водлеста и не мирисаше на стариот Супер Милк. Не знам дали е до серијата или сега сите такви ги прават.

Едит: Да не ги ругам само, знам дека некогаш намалени се на штанд маските за лице и некои други ствари што се со краток рок. Нека каже некоја дали сега има ставено нешто ако мине покрај штанд.

Last edited: Aug 15, 2026 at 1:45 PM
    Medea. likes this.
  2. Medea.

Medea. Истакнат член

Буквално и моето ептен водесто а не беше такво по густо беше и исто едеен спреј The comforter продавачката ми го нудеше не знам дали е до мене буквално мириса на мочка од мачка бљак.

3. carly j

carly j Истакнат член

Епа утната е серијата. Не знам дали ќе ти го вратат, јас веќе не купувам од кај нас зашто ретко враќаат производи, а имам добиено реакција од неколку ствари. Во било кој Лаш во светот да отидеш заменуваат се' ако не си задоволна.

Океј ова со Комфортер не е до Лаш баш, некои луѓе сите мириси со рибизла и касис ги доживуваат како мочка. :tmi:

Ај одете женски до штанд и кажете импресии од новите производи, ги донесоа есенските, и спрејовите и сапунчиња и другите глупости.

Medea. likes this.
  4. Mrs. right

Mrs. right Форумски идол

Е како не :^)
    Најубавиот овошен од Лаш :inlove:
    Не заслужил вакви зборови ;(
    Голема штета што некои не можат да го видат и осетат убавото..

Одамна неам видено, имаат нови парфеми и спрејови?

И оние последните нови не отидов да ги пробав, ве читав дека ништо посебно не се, Banoffee Pie и уште некој имаше.

5. carly j

carly j Истакнат член

И Million Dollars. Сега имаат еден со цимет, сличен на тој грдиот од лани, и парфемот од Мумин колекцијата, сличен на Milky Bath, и не знам уште што од таа линија. Не го донесоа спрејот од таа колекција мислам, тој мирисал на овошно вино од малини или јагоди. Есенската колекција е тука, ама буквално ништо не ми изгледа примамливо. Треба да има и ново скраби со тиква, ајде која ќе помине прва на штанд нека пише некоја рецензија.

Medea. likes this.
  6. Medea.

Medea. Истакнат член

Може им е стар тестерот не знам обочно ми се допаѓаат спрејчињата ама овој ептен чудно ми маваше на таков некој мирис. А супер милкот за коса се надевам дека ќе вратат нормалната серија зошто овој ни мирисот не трае ни ништо ;( а омилена комбинација ми беше спрејчето плус од латафа еклер ;(

7. Mrs. right

Mrs. right Форумски идол

Порано беа поинтересни.
    Сеа тапа.. Или се повторуваат или грди се, или не траат, не знам шо е работава :|

Може и тоа да е или расипан нешто.

Мојот спреј не е нов, а уште си е ко првиот ден, баш пријатен, свеж, и траен е ко за овошен.
    Ама приметувам на пролет да речеме е потраен, сеа на топлово не баш, не само тој, туку генерално сите спрејови и парфеми у лето не се баш трајни.

Супер милк спрејот сум го немала, некои го фалеа некои не.
    Стики дејтс прајмерот за коса ич не ми траеше, ми остана недотрошен.

Шо се вака Лаш со непостојан квалитет не разбирам, неозбилни станаа, високи цени имаат бе, не се ич пари..

carly j and Medea. like this.
  8. Medea.

Medea. Истакнат член

Па спрејот искрено само ради миризбата го зимав не дека ми правеше нешто на косата посебно, а стики дејтс и јас го имав за коса и не ми се допадна пола саат трае мирисот. Според мене многу се преценуваат лаш не ско им се толку цените барем нека им бидат по квалитетни продуктите. Порано купував сапуни ама сега и тие не ми се допаѓаат а и прескапи за два сапуни минстиот пат 1000 и нешто ме фати. Некако цената и квалитетот не ми одговараат малце си се прецениле.