OnlyFans

Discussion in 'Слободно време' started by SugarHoney, Aug 17, 2020.

1. JasminaB29

JasminaB29 Истакнат член

Ако некој се одлучи за ваков начин на заработка нема ништо лошо бидејќи не наштетува никому буквално. Некој плаќа да го гледа твоето тело а ти заработуваш лесни пари. Проблемот е што живееме во таква држава каде што сеуште голо тело и секс се табу.

SugarHoney likes this.
  2. SugarHoney

SugarHoney Популарен член

Исто мислење делам. А и не остана позната личност, инфлиенсерка или модел што не отворија профил. :lol:

3. mode-kristina

mode-kristina Популарен член

Да бидам искрена, не би направила профил таму, па и најпозната на светот да сум. Имам што да покажам, ама да се сликам гола за да заработам пари, не благодарам. Тоа едноставно не е за мене. Ако некој сака да го прави ова, слободно, не го судам.

Loving boy and SugarHoney like this.
  4. busybee

busybee Истакнат член

Голем дел не ни се сликаат голи. Сликаат пример стапала. Никој нема да те познае која си од стапалата. Мене ми немаат никакво еротско значење стапалата, така да не ми е битно кој ги гледа.

5. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Дојдов ова да го кажам. Алал да им е на оние што цело богатство заработуваат ради слики од стапала.

Spidy and Limpan like this.
  6. mode-kristina

mode-kristina Популарен член

Кажувам дека јас лично не би направила. Во право си дека никој нема да ме познае, а ни мене ми имаат некаково еротско значење, но едноставно тоа не е за мене.

7. busybee

busybee Истакнат член

Да, да. Сфаќам. И јас не би.

mode-kristina likes this.
  8. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Секој втор во Америка има Only fans и не се ни замараат таму кој има и дали се слика гол. Овде триста етикети ќе ти залепат
    едит: Српска старлета месечно правела 6.000 долари

SugarHoney likes this.
  9. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Ај ако не сите ќе станеме инфлуенсерки, тиктокери, онли фанс фејмс итн и сите реални професии каде што се вложува реален труд нека стануваат сѐ попотценети.
    Не ги поддржувам.
    Ти нели не поддржуваше проституција?:?:

10. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

А слики и прцање со некој од улица исто ти е?

SugarHoney likes this.
  11. busybee

busybee Истакнат член

Проституција кај нас е организиран криминал и трговија со млади и малолетни девојки. Не претставува елитни ескортни служби па за да ја поддржуваме. И има голема разлика од ова и проституција.

baguf4e, Srckata28 and Kimberly11 like this.
  12. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Истиот принцип е, во различна форма.

Loving boy likes this.
  13. busybee

busybee Истакнат член

Како е експлоатација на малолетни девојчиња исто со продавање слики од твојот газ и стапала? За проституција посебно кај нас, не одлучува самата она.

14. martiiinna

martiiinna Популарен член

Мислиш дека платформава не ја користат малолетни девојчиња? Истото е, само што се почнува со слики од ножни прсти, па кога ќе видиш дека конкуренцијата не ти дава да заработиш, одиш на нешто попровокативно, па на крај ќе дојде и видеа да снимаш затоа што оние кои што ќе се претплатат на твоите “услуги” ќе го бараат тоа од тебе. А кажи ми, од кога продавањето на сопствено тело не е проституција?
    Како што можеш да видиш, станува збор за истото само мутирана верзија. Адаптирана на нашето развиено општество.

Gosh, Glowy, KittyAgnes and 2 others like this.
  15. Limpan

Limpan Истакнат член

Од неодамна дознав за only fans, знам и девојка од мојот град што има профил таму и заработува.
    Јас такво нешто не би направила никогаш.

16. maralek

maralek Истакнат член

Еве јас си направив сакам да гледам, не мислам дека е нешто лошо и како да најдам наши? Не ме интересираат американки, сакам наши да може некогаш да имам реален контакт..

17. KittyAgnes

KittyAgnes Истакнат член

Те молам чим лично познаваш девојка која има профил, полека земи здив, размисли.... Позади нејзиниот профил и начин на заработка се трупаат други работи (од психичка и емотивна природа) плус ваков профил може да отвори пат кон други работи.. Те молам размисли какви последици може ова да има на нејзината иднина, фамилија итн... Повели едно информативно видео

18. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Може ли јас да продавам слики од сапала ептен ми се убави. Па што. Ќе бидам курва??

Dame30, mario95 and SugarHoney like this.
  19. Nigredo Odor

Nigredo Odor Популарен член

Без беспотребно чувство на вина и лажна душебрижност.
    Кој што сака нека прави. :)

Не треба да имате ништо против ничија желба и волја, освен кога станува збор за експлоатација која многу често се случува на вакви платформи.

20. KittyAgnes

KittyAgnes Истакнат член

Осудава дека е лажна стварно ме растажи... Сепак ова е ваше мислење си го искажавте.
    Исто така и мојата реална загриженост јас ја искажав и споделив (според мене) важни информации за да можат луѓето да носат посвесни одлуки. Доколку ве води таа филозофија на кој што сака да прави тоа е во ред, ви го почитувам вашето мислење и барам разбирање за моето! (сепак не знаете кое е моето минато и зошто сум волку загрижена)

Зошто ова прашање? Особено тука меѓу анонимни луѓе, кои не се дирекно инволвирани во твојот живот. Некои ќе кажат не си, други само ќе се насмеат, трети ќе се загрижат, итн итн. Вашата слободна воља никој не може да ви ја одземе, па на крајот од денот сепак ќе направиш како што мислиш ти дека е правилно , така да да бидеме искрени мислењето кој што мисли не ви е важно.

Јас можам само да советувам дека ваквите мали работи отвараат врати на пострашни работи и човек треба да е колку што е можно поинформиран.

Last edited: Mar 25, 2021