Sega ke vi ja raskazam celata situacija. Obicno mi doagja na 1. Onoj mesec mi dojde na 2 Vednas koga izlegov od kolokviumot po matematika. Ovoj mesec samo 2 pati imavme seks so deckoto. Ednas bese vednas otkako mi zavrsi nekade 9/10 noemvri i sega na 1 dekemvri. Posledniot seks ne ni traese 5 min kratok bese a mojot decko voopsto i ne svrsi ni nadvor ni vnatre isto (slicno i pretposledniot) i prethodno se imase izmieno dolu. No mene seuste mi nema dojdeno. Mnogu se plasam, mislam deka prvite denovi mi bese poradi mat, no sega sum vo difuzija..POMOS
Или сум глупава или ти е многу конфузно прашањето. Како и да е, според ова што сфатив не би требало да си. (Ако тој е сигурен дека не свршил - Од воздух не се забременува). И кај секс веднаш после циклус мислам дека нема големи шанси за бременост.. А ако си толку ДИФУЗНА купувај тест
Не си бремена, не се секирај. Од што ќе забремениш ако не свршил? Туку мене ме интересира каков е тој секс кога дечково не свршува?
Неможе да си бремена ако тој не свршил внатре и каков е тој секс без свршување? и има ваква тема веќе и не се пишува латиница !!!