DALI MISLITE DEKA E MIZERNO DASE KUPFA ALISTA OD PRENDI? JAS IAMM NEKOLKU BLUZI AMA GI NOSAM MALCE 2-3 PATI AKO GI IMAM KLAENO.. MIZERNO SE OSEKJAM DEKA PO 220 DENARI GI KUPIV
Стварно не ми е јасно како можете да носете алишта од 220, срамота, срамота. Да се немало пари да се купува скапи алишта, сте тркнале во Пренди да купувате. Бог да чува, ако сакаш купувај си скапи, може нема да се осеќаш мизерно.
Шо има врска дека биле купени 220 денари? и јас си купив фустанче 300 денари па го отепав од носење. Мислам дека нема потреба од мизерно чувствување, нели луѓето креват алишта од таму, па никој мизерно не се осеќа, и тие не се носени и стари сигурно
МОЛАМ? Озбилно ова? Мизерно е да се носат блузи од 200 денари? Во кој свет живеете бе луѓе? Блуза си е блуза, ако ти стое убаво, носи ја, без разлика дали е 200 или 1200 денари.
simonailieva, eee да не се таквите како тебе што се осеќаат мизерно кога носат блуза од 220.Не ќе имаат бутиците со високи цени од кого да профитираат.
kako se osuduvas da kupfas alista od takfo prosto mesto omg? ne znajs ti deka na celo ti ja pisit cenata i ti se smeat zad grb -.- frli toa odma sugavo nikakfo
Не е мизерно, без разлика што една блуза е толку во Пренди, а нишо чудно истата да ја најде човек во друга продавница, дупло поскапа.