Аа добро значи за друга партија си. Па сакаше македонски ликови ете ти. Еве за тебе женски полесно да ти е. Сара Мејс, Снеже Велков, Дани Димитровска.
Не сум за никоја партија Kiss: Дани Димитровска Marry: Сара Мејс Kill: Снеже Велков Андријана Јаневска, Стефан Лазаров, Стојне Николова
Kiss: Стојне Marry: Лазаров Kill: Андријана Јаневска Сергеј Варошлија, Катерина Ивановска, Елена Ристеска.
Kiss: Елена Ристеска (втор пат ми ја пишуваш. Да не ми ја местиш намерно?) Marry: Катерина Ивановска Kill: Сергеј Варошлија Влатко Лозаноски, Кире Лазаров, Теодора Мартиноска
Мислам дека прв пат ја играм играва, не сум ти ја пишала Елена претходно. Kiss: Лозано Marry: Кире Kill: Теодора Слаткар, Мими Јовановска, Ламбе Алабаковски.
Kiss: Ламбе Алабакоски Marry: Мими Јовановска Kill: Слаткар Ем Блажевска, Снеже Велков, Миро Кацаров.
Абе ни го расипа редоследот. Како ни се утрапи, ко грашок во компир манџа. Kiss: Јанкуловска Marry: Стевче Јакимовски Kill: Шеќеринска Мартинијан, Таско, Вера Мештеровиќ
Аа добро сега знаеме за која партија си, единственото машко го marry хахаха Kiss: Мартинијан Marry: Таско Kill: Вера Мештеровиќ.
@arwen93 ми го смести намерно. Немав избор. Не сум за никој Kiss: Миа Костова Marry: Таско Kill: Драган Тапшанов Ребека, Елвир Мекиќ, Јован Трпчевски
Kiss: Тони Зен Marry: Ружица Ареа Kill: Ѓоко Јовиќ Васил Гавранлиев, Александра Шијакоска, Кристина Димитри
Kiss: Сања Вучиќ Marry: Теодора Џехверовиќ Kill: Марија Шерифовиќ Јелена Карлеуша, Маја Беровиќ, Ема Радујко