Sims (Симс)

Discussion in 'Слободно време' started by inn, May 5, 2010.

1. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Ако некој се осмели да проба нека пише искуство, да не се зезнеме сите.

theowndemon and LollySky like this.
  2. Nigredo Odor

Nigredo Odor Популарен член

Jа симнав оваа пиратска верзија на "Get Famous'' и по инсталацијата го добив ова. Логично пошто е пиратска, немам origin. Па, прашањето ми е дали може да се направи нешто за да профункционира или да ја бришам?
    Се обидов да ја cut-нам и пренесам во друг фолдер како што бараше, но и понатаму не функционира.

https://zamunda.net/download_go.php?id=552905

no origin.PNG

3. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Staff Member

Проба некој неприатска основа со пиратски експанзии? :D Вечер планирав да ја остам да се симни играта за утре да роварам малку ама шубе ми е да не пиратувам. Еј до кај стигнавме. :rofl: :rofl:

Nigredo Odor likes this.
  4. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Ќе пробам денес јас, зошто 2 дена ја утепав од играње оригиналната и ми здосади, нема многу за играње. Ќе ве известам што биднало.

theowndemon likes this.
  5. MissChievous

Океј, пробав. Го имав симнато ова и кога пробав да го инсталирам ми се појави ова:

sims 1.png

Може да приметите како иконата на "The Sims 4" се промени и дополнително нешто се додаде на местото од "My PC". После кликање на "OK", се исклучи и ништо не се појави дополнително. Кога кликнав на "The Sims 4" ми се појави ова:

sims 2.png

Ја browse-нав, но не ја најдов. Пуштив "Origin" и ми дава опција да ја инсталирам оригиналната, што значи дека веројатно некако се избриша.

theowndemon likes this.
  6. Leviosa2503

Leviosa2503 Популарен член

Мене уште не ми здосадила без експанзии :rofl: Таман пред испити сега наместо да учам дремам на симс по 3 саати (facepalm)

LollySky likes this.
  7. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

Значи да не робувам да бидам поштена , и да си играм пиратска ХАахаххахахах

LollySky and theowndemon like this.
  8. MissChievous

Не знам, не ме бидува многу за инсталирање игри. Порано кога ја имав 3ката, ги симнував сите експанзии посебно и посебно секоја ја инсталирав. Веројатно така ќе треба и за 4ката. Зошто она 20 гб-тното од таа "FitGirl" беше со 1 setup и на него ваљда беше обичната 4ка заедно со се екпанзиите, па затоа не можеше. Ќе пробам деновиве да ги најдам посебно и да видам дали ќе функционираат така. Патем, се изнасимнав разни модови и пак ми е досадна само оригиналната 4ка, нема многу активности за праење. :D

theowndemon and LollySky like this.
  9. LollySky

LollySky Популарен член

А јас можеби пак ќе си ја вратам тројката. Некако поинтересна ми беше, многу ги играв вештерките и духовите, па кола си возев, точак, и многу додатни содржини и модови имав. На четворкава, само рестораните и милениците ми се подобри, друго не знам што.

10. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Сакам симс 4 да си ја инсталирам во компјутер , ај ве молам дајте сигурен линк?

11. Leviosa2503

Leviosa2503 Популарен член

Сакав да си ја играм пиратската верзија со сите packs што си ја имав пред да ја симнам бесплатнава base game, ама кога пробав ме поврза со origin и ми ја отвори таа оригиналната само со base game што е.
    Прашањето ми е дали ако го деинсталирам origin, ќе ми стои таа оригиналната на акаунтот или ќе ја изгубам и дали тогаш ќе можам да си ја играм пиратскава со сите packs или морам да ја реинсталирам.
    Побитно ми е ова да не ми се избрише оригиналнава, пиратска секогаш можам да симнам од ново.

12. MissChievous

Оригиналната ти е симната на Origin и таму си стои. Во секој момент можеш повторно да ја инсталираш. Ист принцип како со Steam. Ваљда... :wasntme:

Leviosa2503 likes this.
  13. ToksycznaReakcja

ToksycznaReakcja Популарен член

Доколку ја симнувате бесплатната верзија и потоа пиратските експанзии тие никако нема да се појават во играта.
    Ви препорачувам да симнувате пиратска верзија која има доста добри reviews со оглед на тоа што со пиратирање доаѓаат и низа на проблеми. Секако мора да обрнете внимание да е тоа последната верзија ако планирате да користите Custom Content во играта.
    За сега, јас мислам дека најдобри се торентите на замунда и skidrow.

14. Nigredo Odor

Друштво, зошто не ми функционира WickedWhims, не се ни појавува менито за избор? Само на оваа симс верзија која ја инсталирав не сака да работи и ги покажува само двете опции прикажани на вториот screenshot. Се обидов со 'ww.fix' командата но, залудно. Некаков совет? @ToksycznaReakcja

settings.PNG www.PNG wicked.PNG

15. ToksycznaReakcja

ToksycznaReakcja Популарен член

Пред да инсталираш види од која до која верзија можеш да го користиш модот во игра. Зошто и самите они прават апдејт.

16. Nigredo Odor

Каде се гледа тоа?

17. oblace1

oblace1 Популарен член

Крејзи кој симс е ова? Многу јако го направиле. Последно играв двојка пред многу години, ми дојде желба пак да ја инсталирам кога ги видов сликите :D.

18. Ciel

Ciel Популарен член

Купив цд симс 2 кога одам да ја инсталирам ми бара крак го пишува и ми вика не е точен мислев е до цд. Тој каде што го земав мие познат ми даде уште 4 други да пробам и на нив истото( ни еден код и крак) не е валиден. Како можам да ја инсталирам?

19. CrAzZyYy

CrAzZyYy Популарен член

4ка е ова, аама се што гледаш ми е симнато од thesimsresource

oblace1 likes this.
  20. Nigredo Odor