Sinsay (Синсеј)

Discussion in 'Мода и стил' started by Beautiful Dreams, Nov 12, 2022.

1. Spidy

Spidy Форумски идол

Прашањево не знам дали е најсоодветно во темава, ама во друга продавница не ми се случува.
    Во кој дуќан на Синсеј и да пазарам, фискалните не ми се скенираат за поврат на ДДВ, ми вика грешка во верификација. Прво мислев ајде нешто лошо се испринтало, ама во 3 различни дуќани и само од Синсеј тоа се случува. Сите други фискални нормално си ги скенирам. Мислите намерно така ги принтаат?

2. zence

zence Истакнат член

Ретко купувам од таму, ама завчера баш купив и не можев да скенирам, не ми пишува ништо.

3. violetblue

violetblue Популарен член

Не. До типот на фискални принтери е, такви очигледно имаат во сите продавници. Баркодот не е во исти димензии како што треба мислам.

Spidy likes this.
  4. Miss_S

Miss_S Популарен член

За Прилеп без проблем ги скенирам. 2 продавници имаат, со ниедна сум немала проблем. За од друг град одамна не сум земала.

Spidy likes this.
  5. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

И мене истото ми се случува. Додека пак, кај онлајн нарачките секогаш успешно се скенирала фискалната.

Патем, јас сум изненадена од последнава онлајн нарачка, ја одбрав опцијата да ја подигнам директно од дуќан. Направена на 29-ти мај, во понеделникот беше веќе стасана во дуќан. Не знам дали повторно би се одлучила на достава до дома, дефинитивно доставувачите ја комплицираат работата со доцнењето.

Spidy likes this.