1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Sinsay (Синсеј)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Beautiful Dreams, 12 ноември 2022.

1. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    6.370
    Допаѓања:
    15.669
    Прашањево не знам дали е најсоодветно во темава, ама во друга продавница не ми се случува.
    Во кој дуќан на Синсеј и да пазарам, фискалните не ми се скенираат за поврат на ДДВ, ми вика грешка во верификација. Прво мислев ајде нешто лошо се испринтало, ама во 3 различни дуќани и само од Синсеј тоа се случува. Сите други фискални нормално си ги скенирам. Мислите намерно така ги принтаат?

2. zence

zence Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    409
    Допаѓања:
    516
    Ретко купувам од таму, ама завчера баш купив и не можев да скенирам, не ми пишува ништо.

3. violetblue

violetblue Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.875
    Допаѓања:
    5.683
    Не. До типот на фискални принтери е, такви очигледно имаат во сите продавници. Баркодот не е во исти димензии како што треба мислам.

На Spidy му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Miss_S

Miss_S Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    4.626
    Допаѓања:
    9.501
    За Прилеп без проблем ги скенирам. 2 продавници имаат, со ниедна сум немала проблем. За од друг град одамна не сум земала.

5. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.879
    Допаѓања:
    83.244
    И мене истото ми се случува. Додека пак, кај онлајн нарачките секогаш успешно се скенирала фискалната.

Патем, јас сум изненадена од последнава онлајн нарачка, ја одбрав опцијата да ја подигнам директно од дуќан. Направена на 29-ти мај, во понеделникот беше веќе стасана во дуќан. Не знам дали повторно би се одлучила на достава до дома, дефинитивно доставувачите ја комплицираат работата со доцнењето.