Skopje City Mall

Discussion in 'Мода и стил' started by cvetce93, Aug 23, 2012.

1. la-chicka

la-chicka Популарен член

За све и свашта. Храна, облека, бела техника, играчки, козметика, за уредување на домот/дворот - украси, цвеќиња, чуда :D Ко Тинекс, ко Веро од све по нешто што има, епа и ова така.

2. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

А бургер кинг ќе има?

3. LejdiD

LejdiD Истакнат член

Според тоа што прочитав на нет Бургер Кинг ќе има во новиот трговски во аеродром што ќе се отвори а не во Сити Мол

4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

За таму знам, ама мислев и во Сити Мол да не ќе има.Сепак фала на одговорот

5. simce11

simce11 Истакнат член

еве го официјалниот датум.. :)

Attached Files:

belieber likes this.
  6. irenna

irenna Популарен член

Ти па Трендафилке мислиш ќе спиеме пред вратите пред да се отвори, први да влеземе, се да купиме, по 2000-3000 евра само на отварање ќе потрошиме. Јок.
    Буџетот ни е ист, само изборот ќе биде малку поголем. Гледаш сите се радуваме на Страдивариус и Бершка, па попуст ќе чекаме, а никој не ги спомнува Џаст Кавали и сличните.

Trendafilka and maja8 like this.
  7. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

^Ја ги спомнуам Армани Џинс бе :D гордо онака, дека никад а можда ни тад нема да купам парче облека од таму на пример? :lol: :rofl:

8. Towelie

Towelie Популарен член

Ќе имам кај да си ја шетам женцка ми. За мене нема ништо атрактивно таму веруем,ја сум од нискобуџетните фраери,ќе си купам од Елит и Еко шо ми требе. Плус нема некои интересни џиџи-миџи,углавно е се веќе видено у останативе трговски центри,само брендовите се различни.

thelittle17 likes this.
  9. Hellen

Hellen Истакнат член

H & M нема ниту во Cрбија а се многу поголем пазар од нас, такашто ќе си почекаме прво таму да отворат па може некогаш и кај нас да дојда. во меѓувреме ќе си тагуваме по H & M или понекаш ќе се честиме нешто од Cолун :)

10. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

ќе има бургер кинг и во сити мол :) проверено! :)

soncicko likes this.
  11. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Старбакс и H&M нема. Ама со која желба чекам да видам онаа Евроазија шо ќе праи сега тоа е чудо едно. :rock: Паричња по сто години стоени 1000+, море мрш. И не, Керфур не е ни сличен на Кам, страни наназад некој праша, не знам точно каде.

12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

^ yes yes yes :) кој ќе чека ова да се доизгради во аеродром...барем таму во карпош нон стоп сум на тренинзи :D

13. Ariel

Ariel Форумски идол

Еј, сега видов дека ќе има десигуал! Ептен се добри, макар што не сум сигурна дека и да ми се на дофат ќе дадам толку пари за облека.

Инаку јас трговскиов го гледам како уште едно место на кое ќе можам да ги шетам децата во зима, кога надвор е ладно :D . Им се здосади веќе од Рамстор, само ова не ни е баш блиску.

И да, знам дека најпосетуваниот дуќан сигурно ќе ми биде Зегин, тука немам дилеми :D

soncicko and lolyta777 like this.
  14. maja8

maja8 Популарен член

Има во Белград ;)

15. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Skopje City Mall,се отвара на 4 октомври -официјално,потврдено

Долгоочекуваниот Skopje City Mall, конечно вратите ги отвора на 4-ти октомври. Оваа информација е соопштена на официјалната фан страница на Фејсбук. Последниве денови активно се работи на крајните подготовки, а Скопјани секојдневно гледаат како полека трговскиот си го добива својот лик.

Ова ќе биде најголемиот трговски центар, во кој се вложени 70 милиони евра за неговата изградба. Уште пред да почнат градежните работи беа најавени многу светски брендови, од кои 40 се интернационални и за прв пат доаѓаат во нашата земја.

Меѓу нив се брендовите: Карфур, Zara, Bershka, Stradivarius, Giovanni Gail, Guess, Lagerfield, Armani Jeans и многу други. Меѓу другото неизбежен дел од секој трговски центар се секако и кафулињата рестораните, 3Д кино со девет сали, сала за куглање и уште многу локали кои ќе се погрижат за забава и разонода на сите посетители.

Со овој трговски центар, се предвидува да бидат отворени околу 2000 работни места, а Скопје би требало да стане една од Балканските најпосакувани дестинации за шопинг.
    Изворно

16. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Разгледуваа идеја за оваа есен да отворат, ама не знаев дека веќе има. :o Каде е лоцирана продавнцата?

17. Mjauu

Mjauu Истакнат член

На виртуелнава мапа и tally weijl имат.Знајт некој нешто за ова?

18. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Му се радувам и ќе одам на отварањето не затоа што имам премногу пари а немам каде да ги потрошам,туку затоа што ќе има конечно повеќе избор,затоа што нема потреба да се оди на попуст во Солун и затоа што сум човек што ужива да шета по продавници па макар и да не купам ништо.Така да фино освежување е Сити мол :)

Beauchamp, anabel-a and interesna like this.
  19. An-na

An-na Форумски идол

Јас на Carrefour-от му се радувам како мало дете. Другиве продавници така - така, ама Carrefour мхм, мхм... :mm:

20. d.i.n.a

d.i.n.a Истакнат член