Здраво. Подолго време не сум го уклучила мојот профил...имав многу битни контакти само затоа ми треба да го повратам назад.Но не ја памтам лозинката а не се секавам ни на кој маил ми е регистриран ве молам како да го ресетирам пасвордот или било што да направам да го вратам мојот профил
Хмм тешко, нема такви опции на skype.. Затоа јас имам еден пасворд за сите мејлови, за да не се бунам или случајно да заборавам..
ne fukcionira denes nikade skajpot,na pisuvanje da,na momenti funkcionira ama da se javis nemozis ili odbiva ili ne ni zvoni
Знае ли некој како може да вратам контакт кој што сум го блокирала еднаш на Скајп ? Еве не мора да ми биде во контакти повеќе,ама да го одблокирам? Не можам да најдам таква опција....
Има опции горе во тие сетингзите. Побарај ќе најдеш. Ќе треба да ти се појави Блокинг. Немам пред мене вклучено скајп и неможам како да ти објаснам кај да влезеш поточно. Но во таа линијата со опции горе ти е сигурно.
секојденвно го користам скајп нон стоп се допишувам со моите пријатели кои не се од овде. ако некој сака да бидеме пријатели нема ми пиште во лп и ќе му го дадам моето име
Користи ли некој сеуште скајп? После долго време го отворив и гледам во предлози за аднување во делот каде што ми се предлозите од моите контакти од тел ми дава личност што одамна е избришана од телефонот и тоа прва ја дава. Како е можно тоа?
Јас па мислев не постои веќе, на времето тепавме по цел ден со него. Времиња убави и безгрижни. Пред испит се релаксирав со него.
Баш штета за скајп, што пропадна и мораа да го затворат, технологијата го згази, на времето речиси немаше кој не го користи.