Оваа е веб адреса и има се за модата но прве треба да имаш профил.Јас имам тука профил па ме интересира дали и некој друг има. Spoiler ако има ваква тема слободно избришете ја...
Јас имав многу одамна, но сега сум си го заборавила акаунтот. Инаку мислам дека страната е за мали девојчиња...
Порано пев опседната со Стардол. Член сум веќе три години. Правев куп акаунти, си праќав, збирав поени, доралчиња... Ама ми пројде меракот. А башка што и почна да ме иритира, па се е за супер стар! Еве пар комбинации кои ми се омилени: А во фацата сега ми е ваква :
Пред две години ова ми беше Опсесија. И суперстар станав. Се зачленив на еден клуб на кој ownerот даваше суперстар код за оние што ќе поканат најмногу пријатели. Требаше да се придружат и да напишат дека јас сум ги поканила. И се фрлив во акција. Од сите мои другарки, пријателки и некои што виртуелно ги запознав барав да пишат. Соберав најмногу гласови и еден месец бев суперстар. Веќе за среќа не ја играм, но знам како да фаќаш беспари некои работи. Ако некој ја игра еве како да си земе капа и сноубоард беспари Spoiler 1. Иди на една од овие страни и во таа линијата пиши stardoll.com и кликни ентер whiteadsense.info militaryprox.info goproxing.com 2. Логирај се на стардолл преку таа страна 3. Сега во таа белата линија внесете http://www.stardoll.com/en/cinema/?id=234 и ЕНТЕР 4. Откако ќе почекате да се вчита, на белата линија внесете http://www.stardoll.com/campaigns/chale ... ?gift=true почекајте да се вчита и исклучете се од ова 5. Логирајте се од обичниот стардолл и видете во собата дали ви стигнале подароци . Ако има повеќе членови што играат ќе ви пишам почесто.
еоеееее јас коа имав стардолл вие кај бевте? хахах се шалам иначе стардолл користев пред 3-4 години и мислам дека е супер страна...преубави облеки има и можеш секакви комбинации да си праиш....ама престанав да го користам, губење на време ми стана...мислам дека тоа е за помали девојчиња
Пред некои добри 5-6 години бевме буквално заразени од играва со другарките од одделението, де правевме по 3-4 акаунти де ваква де онаква кукла, баш беше интересна играва, се сеќавам дека Бијонси и Бритни ми беа омилени и нон стоп ги испробував сите комбинации Одамна веќе не ја играм некако, не е тоа што беше, а и глупави ми се тоа новите куклички од типот Мајли, Селена Гомез итн..
Охоо Ангелче па јас тебе те имам во пријатели на Стардол Ете колку е мал светот Јас ја играм дури од 2006 год. и до сега па богами еден куп пати сум била суперстар и тоа јас сум си уплаќала. Фрик! Сум начукала толку години мене уште ми се интересни игрици за деца Мада многу се заразни поготово што ти даваат толку можности да бидеш креативен, од уредување на куќа, до комбинирање невозможни парчиња гардероба. Но шала на страна гардеробата воопшто не е детска. Куклата сепак е девојка, има гради и облини па така и облеката е по светски трендови и највеќе ми се свиѓа што има брендирани парчиња. Се логирам барем еднаш во два дена да видам што има ново и ако ми се свиѓа да си купам нешто
неможам да добијам бесплатни поклони ќе ги направам сите чекори и на крај ми вика The requested resource could not be loaded because the server returned an error: 404 Not Found (?).
Не се прави секој ден, само еднаш добиваш. Еве за фустанче Spoiler 1)Одиш на едне од овие страните и на белата линија внесуваш stardoll.com и Ентер proxyli.info/ dontfilter.us/ americanproxy.org/ webwarper.net 2. Се логираш и на линијата внесуваш http://www.stardoll.com/en/contest/finish.php?id=1047 6) Откако ќе се вчита го гасиш,. и се логираш од обичниот стардол. Поклонот треба да е стигнат
Колку многу време сум трошела на Stardoll, па суперстар бев и тоа си порачував преку телефон Сега не сум активен член инаку таму сум nikoina
Јас играв Stardoll и сеуште ми постои акаунтот. Плус сум суперстар и тоа засекогаш едно девојче сакаше да и продадам еден Rare фустан и ми даде код и на мене и на другарка ми за да и продадеме работи не го играм веќе година и више ама ме потсетивте и бев да видам што ,како е иначе сум Kiki-Viki