TALLY WEiJL

Discussion in 'Мода и стил' started by s.u.n.s.h.i.n.e, May 1, 2011.

1. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

мене ми се допаѓаат повеќето работи иако сметам дека кога ќе ги донесат поновите модели се доста скапи меѓутоа секогаш се наоѓаат добри парчиња на распродажба, и голем дел од облеката ме е токму од tally weijl а еве што би сакала да си купам

Attached Files:

Candice.S likes this.
  2. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

и овие исто така ( и зошто не можам да ставам повеќе од 5 слики во еден пост?) и имам уште многу ама се во некој си bmp формат и не сака да ги прикачи :@

Attached Files:

Candice.S likes this.
  3. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Јас си ја сакам облеката од Tally Weijl бидејќи е квалитетна и убава :)
    Најмногу ги сакам фармерките, прекрасни се :D

nesa likes this.
  4. Miss.Waldorf

Miss.Waldorf Истакнат член

Последен пат тамо сум бев кога барав фустанче за полуматура и кога се изнагледав парталии си излегооооовввввввв!!! =) Но секогаш може да се најде нешто соодветно и таму.

5. TS-310

TS-310 Истакнат член

Има убави работи.Имам неколку парчиња облека од таму,ама не ми се купени во Скопје.Ги купив во странство на попуст.На пример за 2 евра имам нова убава бела блуза

6. fashionista

fashionista Истакнат член

Во странство има многу убави работи, ама тука се се крпи -.-

7. Viksi-SK

Viksi-SK Истакнат член

Девојки затворена е продавницата на Tally во Рамстор, да не знаете дали ќе ја има на друга локација? :(

8. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Во рамстор затворена? :o боже..
    Имаше на уште едно место ако не грешам ама не ми текнува :headbang:
    Иначе,имам маичка од т.в.и уште ми е океј,и ептен е квалитетен материјалот! :) Ама цените им се..боже сачувај :?:

9. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Јас имам куси пантолончиња, ракавици и едно џемперче со крзно од Тали, а инаку многу добри работи има баш како за тинејџерки што си се носат со модата 8) :inlove: Позз до сите феминки што си имаат барем нешто купено од Тали :*

Viksi-SK, nesa and Beauchamp like this.
  10. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Од овде имам само едно фустанче што го купив за втора вечер матура и сиви чизми до глужд..и толку.
    Немам навика да купувам од тука,дека ми се чини цените се ептен напумпани за просечен квалитет,ама има доста парчиња што ми фаќаат око...

Еве ги чизмите,ма да едвај се гледаат, а од фустанчето не можам да најдам слика,инаку е црно-сиво со нитни на половината..

11. Viksi-SK

Viksi-SK Истакнат член

Ја често си купувам од таму, имам едно капутче веќе трета година го носам како ново е. А за цените го претеруваа малце дека на нивната официјална страна не се толку големи. Најчесто ги начекував на попуст повеќето работи :)

п.с Ако дознаете дали има на некое друго место отворено продавница од Тали пишете, срцето ми се скрши кога видов дека ја затвориле во Рамстор :(

12. Nika666

Nika666 Истакнат член

Ја затвориле во Рамсотр? :o Па каде ја има сега? Иначе имам некои работи и ок се, али мислам дека повеќето цени им се претерани...

13. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Прв пат слушам дека постои вакво нешто ,а не е ни чудно кога не ме занимаат брендови.
    Според тоа што го видов на сликите - едвај 1% од нештата би се совпаднале во мојот стил.
    Така да не би купувала оттаму.

14. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Имам доста облека, што купена од Скопје, што од странство донесена. Има убави парчиња кои ми се допаѓаат и бидејки не жалам дадени пари за добра облека си го дозволувам Tally Weijl!
    Криво ми е што го затворија тој во Рамстор, се надевам ќе го отворат на некое друго место...

rozy likes this.
  15. rozy

rozy Истакнат член

гооо обожавам бутиков 99% од облеката ми е купена таму од панталони до палтинја цизми скоро се а и не е многу скап па квалитетно е.... THE BEST

16. Acerola

Acerola Истакнат член

Често купувам облека од Tally Weijl кога има попуст.Кога нема,цените знаат да бидат малце не реални и високи.
    Имам износено неколку пара фармерки и сите ми се покажале доста квалитетни.Едно што е убав материјалот и многу топлат во зима,а и не се прават колена воопшто.Убави се навистина,дури и по скапи да ги купите се исплати.
    Последниот пат кога бев во Солун си изнакупив многу убави работи не повеќе од 12 евра за парче.Кога има попуст го обожавам бутикот :)

17. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Не купувам од Tally Weijl. Не ми се допаѓа нивната облека.

18. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Има голема разлика од Тели Вели во Сити мол и Тели Вели во Космос во Солун... е таму кога бев минатата година не знаев што попрво да гледам. Поскапички се работите ама квалитетни се барем. Од Тели Вели во Словенија си купив пред две години куси пантолончиња, душа им извадив и колку пати се перени, пак како истиот ден кога ги купив се, исто од Грција џемперчето со крзненце што си го купив ( презадоволна). Кај нас во Македонија очигледно е дека ги носат парчињата облека што се најмалку квалитетни. Ова посебно важи за Теранова, пред 4-5 години какви квалитетни блузиња, џемперчиња си купувавме од таму ејјј, сега ништо :tmi:

19. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Па вака,чат пат имаат интересни стварчиња,но поретко,не купувам многу често од таму,но еве ги имам овие
    [​IMG] онака за по дома
    ии овие сандалки
    [​IMG] :inlove:

20. Boleyn.7

Boleyn.7 Популарен член

TALLY WEiJL , убедливо најомилена продавница, уште откако ја отворија во рамстор.Кога и да влезам се задржувам доста долго и се систематски и темелно разгледувам. :D
    Девојките таму, исто морам да ги пофалам, многу се фини , не се како тие во евроазија, па цело време да одат по тебе, и да се дрски, тоа досега не сум го видела дефинитивно.А и многу ми се допаѓа тоа што цените им се пристапни (тука видов коментари-прескапо е за наш стандард, нереални цени бла бла;како бе луѓе нереално, во Зара и Манго поефтино да не е ? :^) ), но имаат и супер попусти, и навистина вредат.

Сега колку фалба им удрив :D , ама па реално така е.Бар мене Тајли ми е супер. ;)