Гази Баба, во индустриска зона е. Ова претпоставувам им е магацинот. Пратката може и во база да ти е. Од Кисела Вода беше? Имам подигано еднаш од таа база, знам дека ја стаив адресата од тогашната работа, па им реков ќе си ја подигнам сама. Се наоѓаше овде, да провериш ако не. Не бе, на овие крај не им се наоѓа.. Претерано е ова више, те читам како се нервираш со недели..
Кисела Вода сум да, Пратката ми е скоро 4 илјади затоа правам напори, Ќе проверам овде фала ти Дали некој добил пратка од вип пост што му каснела скоро месец?
Моите 2 пратки каснеа месец дена, па им текна да пуштат порака на Вибер за подигање. Напраи така, помини во таа канцеларијата и прашај.
13:30h моментално, нивно работно време е од 8:30 до 16:30. На тел ми исклучуваат, маил не може да им се прати значи КАТАСРОФА се, ве молам да ми каже некој кај да си ја барам пратката еден месец ја нема во вредност од 4 илајди, ова е препребезобразно
istiot problem go imam i jas,celi dve nedeli na zara sajtot pisuva deka doaga i deka probale da mi go dadat paketot a nit nekoj se ima javeno,nit mozam na telefon da gi dobijam,katastrofa e.Aplikacijata isto ne raboti.