Zdravo imam potreba od voden kefir te zamoluvam dokolku seuste imas nekako da ostvarime kontakt ti blagodaram
Imate vo Vero, ama pak toa ne e toa( ima gluten i preraboten e izgubeni se site hran. materiii) prasajte vo prodavnicite za zdrava hrana, kaj mene vo Karposh go ima Devojki kako ste zadovolni od Japonskite kristali?
Здраво на сите, Дали некоја сеуште има кристали за воден кефир? Барам подолго време, најдов само млечен, но го имав пиено водениот и некако ми беше подобар. На оглас на пазар 3 најдов некој од ск. Продава но огласот е стар. Доколку имаате некоја пишете може и д ми птодадете 2-3 кажици поздрав
Ајде да ја заживееме темава, како го конзумирате водениот кефир, може ли да се додава во смуди и слично ?
Дали некој има воден кефир? Јас имам, ама не се размножува, сигурно дека ми беше оставен подолго време без да го обработувам, па не знам колку има ефект.
Zdravo. Super post. Me interesira dali se uste imate od vodeniot kefir i dali podaruvate ili prodavate mozebi? Blagodaram odnapred. Pozdrav