Ugg boots

Discussion in 'Мода и стил' started by black-angel, Jan 29, 2010.

1. Miss666

Miss666 Популарен член

Девојки би ми било навистина мило доколку некоја од вас ќе можe да ми помогне во мисијава.. Би сакала да најдам угг чизмички во Штип,по која цена би ги нашла и каде? Ако знае некоја може и лп да ми пише... ;)

Благодарам однапред,поздрав :inlove:

2. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

^И ја Maцо прв пат кога ги видов така се залетав у Акцесорајз,али кога ми кажаа..ма неописиво се разочарав. :D

Енивејс...еве нешто од УГ-от.
    Јас си ги сакам,eве веќе трета година како ги носам и не губат на мода.
    Удобни се ,практични, топли...И плус се осеќам ко Холивуд кога ги носам.Со црна наочара и ми нема рамна бе 8) .
    :D
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Еве ваква си се умишљавам кога шетам у нив.
    :D

3. girl.23

girl.23 Истакнат член

Хаха, малку ми изгледаат смешно вака, ама навистина практично за на дожд... :D
    Кај се наоѓаат вакви гумени? Оваа гумата оди заедно со угг, или и посебно се купува? :?: :$

Пс. Јас денес официјално ги прошетав моите чизмички, се` што можам да кажам е дека ич, ама ич не ми студеше в нозе. И многу лесни, како низ дома да шетам :lol: . Малку шлапкав со нив, ама малку. :rofl:

4. femina90

femina90 Популарен член

Eх, не знам, јас случајно налетав на сликава :D
    Уште да најдам некаде сиви и убави и јас ќе имам и ќе глумам селебрити како Мис :D Плус имам и сиви наочари за сонце 8) :D

Miss-Independent and girl.23 like this.
  5. beached

beached Истакнат член

Имам црни и грди ми се! Али стојтат ептен јако!

6. sesilija

sesilija Популарен член

Mис- видов дека пишува слиперс ама преубави ми беа па ги постирав :emo: :D

Се надевам дека ќе направат вакви и за надвор, многу се поубави од обичите угг

Miss-Independent likes this.
  7. Offspring

Offspring Форумски идол

Луѓе купете си нема да зажалите. Денес си ги носев за на работа, абе ми се свари ногата, за разлика од предходно кога мрзнев на плочките :!: Ем се кинески моите, замислете оригинал колку се поквалитетни и повеќе топлат. Сакав да си земам од кожарата кај нас, ама не ми се даваа многу пари за нив, јес да се квалитетни таму и природно крзно си е, ама срцево ќе ме загребе толку пари да фрлам за едни чизмиња што на дожд неможам да ги носам, уште кога ќе ми текне со каква мака ги заработив тие пари.
    Може кога ќе присоберам повеќе ќе си земам и едни оргинални од кожарата, ама сега за сега не :)

8. Skorpija87

Skorpija87 Истакнат член

знае некој каде во кочани или штип има вакви чизмички и како се двизат цените интересни ми се гледат па да си купам и јас покусо да не сум :D позз :)

9. ms.ivana

ms.ivana Истакнат член

mozat da se najdat vo bugarija, jas lani najdov koga bev na odmor 200 evra. majka mi sakase da mi kupi ama jas se nalutiv i ne gi kupiv . sega mi e mnogu krivo :worried:

10. Lilit

Lilit Форумски идол

Велешките на Димко се произведуваат за Канада.Слични на оригиналните се,ако не и исти. Не знам каде се продаваат,ама цената им се движи помеѓу 2500 и 3000. Јагнешка кожа,за оние од темата за крзната,од проверен извор,кожата ја зимаат од кланици за месо,така што,не е убиена овчичка специјално за вас.

Јас ги носам по дома право да ви кажам и не се осеќам ко селебрети,ниту ми е тоа намерата. По центар,за вамте,за тамте,не се укажала прилика,а и да би,не ја сфаќам поентата на нога у НАЈЛОН хулахопка,минич,фустан,куси панталони,на ладново и угг за да ја топлат.Нзс?! Нешто не разбирам изгледа јас мода.
    По дома брале,папуча ќе носам,како да не.Абе каква папуча,кога ќе си ги стаам нозеве кои вечно ладни ми се,ихааа...убајна! Ко варени ми се прстињата после! :D

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Тебе Лилит не те учела мајка ти дека кога на нозете ти е топло нема да настинеш? Па затоа е најважно нозете да ти се стоплени, за другото не е битно :rofl:
    И јас сум вечито смрзната, нозете поготово ми страдаат секоја зима, па за оваа планирам да си купам едни вакви и конечно топлина да видам :)

12. Phyramide

Phyramide Популарен член

Лилит, оти мори не? А? Аааа? Изгледа не си ме видела мене сеуште - јас вака одамна си се облакам у комбинација со Агсов, ма одма ќе ги засакаш кога ќе ме видиш со сукњица, алаопка (да признаам не најлон туку дебела со дезенче), џемперчич, јакница, шалче и чизмициве на нога. И шлапити шлупити, клизам. Не одма, туку моментално ќе ме засакаш овај чизмите де! :D
    Ги излижав од носење, ама еве бројам - веќе 4 година ги имам, држат јуначки ама едвај веќе и мислам дека се подготвени за замена нареднава година. А прв пат кога ги ставив на нога, една фаца ми рече - зошто носиш топлинки? :^)

Само мавнав со рака - ај глеј си се себеси :D Така да јас кога почнав да ги носам не се осеќав ко селебрити него бев уморна од објаснување - дека ОВА НЕ СЕ ТОПЛИНКИ, аман! :D

Како и да е, најбитно е нозете и вратот да се загреани, се друго не мора да е толку облечено. Така да топли чизмичиња ко овие се real deal :)
    Ко радијаторчиња на нозе да си имаш, баш така. Со исклучок на мокри денови, е за такви денови не се.

MarchelineAmaru likes this.
  13. girl.23

girl.23 Истакнат член

Пирамида, од кај ти се тебе чизмите што толку многу ти издржале??

Иначе и јас кога ги облеков моите имав исти, зајадливи реакции.... :?:

14. Abeja

Abeja Популарен член

Многу јако ми изгледаат, да бев сега во средно школо или факултет гарант ќе си купев, ама на работа не можам со вакви да одам некако не ми одговара ич.
    Едни плетенки сесилија што ги постирала ми фатија окце :P

15. Phyramide

Phyramide Популарен член

Од Ингланд донесени од некоја таму нивна продавница (Теsco) за смешни 2 евра ако не се лажам :lol: Другарка ми тогаш ја натоварив со овие и со гумените чизмици, и ми донесе се што и порачав, душа таа.

Имитација се, дури ни марка не гледам каква се. Ама за тие пари, богами издржаа многу.

Инаку се вакви. Точно вакви.

Сега мислам дека нема некој кој не прави имитација на чизмиве така да не е тешко да се најдат. Макар биле за една сезона, се исплати.

MarchelineAmaru and girl.23 like this.
  16. Hiii

Hiii Популарен член

Мене не ми се допагаа буквално ми се како топлинки за по дома. За по дома може еден пар но некој да ми поклони а јас не давам пари за вакви :D

17. mina

mina Популарен член

Ваки чизми првпат видов пред 7-8 години кај една моја другарка која си ги купи на едно патување низ Европа...уште тогаш ми станаа одбивни и да не речам смешни |(
    Не ми се допаѓаат воопшто! Не можам да се замислам со толку гломазни обувки на моите нозе :lol: па колку сакаат нека топлат и нека се модерни! Не се мој стил дури и не би знаела како да си ги искомбинирам!
    Баш како што рече Hiii ме потсетуваат на топлинки и никогаш нема да си купам вакви чизми!

18. creshicka

creshicka Популарен член

Во план ми е да си купам само да најдам некои кои ке ми се допагаат. Инаку измислени се за студено суво време, многу топлат. :)

19. strangewoman

strangewoman Популарен член

Сакам да си купам. Како што ми се ладни нозете постојано, добра зделка ќе ми бидат овие чизмичиња.
    Не се многу грди вака на фаца :^) Само што во Прилеп ги немам забележано или пак слабо гледам :^) Читам во Гари имало, ама кај нас тоа неодамна го затворија. Прва прилика да видам ќе си купам еден пар за зимава :)

20. ani22

ani22 Истакнат член

ги имаше во прилеп скоро насекаде лани, а сега види во галерија и лукас за жени би требало да има :)

strangewoman likes this.