Префрли се на IQOS. Во Iqos нема катран и нема азбес - овие се најлошите канцерогени состојки во цигарите. Никотинот е најмалку штетен.
Здраво. Дали доколку поради магла авионот слета во Софија или Проштина компанијата обезбедува превоз за до Мк? Дали доколку е така процедурата оде брзо или се чека многу? Некој со такво искуство?
Здраво Феминки Да прашам за промена на податоци на карти дали знаете која е цената. Се работи за повратен билет. Како што прочитав 55евра било за промена во еден правец и 55евра за назад така....?
Да, имаш и плус ќеси кои можеш да ставаш производи во нив. Гледај на производите, ако го има знакот со оган на страната, ако е запаливо не смееш да носиш и да не е повеќе од 100ml.
Здраво имам купено повратна карта од виз за 25 и враќање на 28 , но не можам да летам на 25, туку ќе купам нови карти на 26. Дали повратната карта ќе ми пропадни ?
Да, почести се случаите кога реално повеќе се исплати да ти пропаднат тие карти и да земеш нови наместо да ги промениш.
Дали некој има летано за Италија 26-27 Февруари? ме интересира како поминаа со најавениот штрајк што го имаа во авиосообраќајот , дека наредно закажан имаат за 7ми март, а во план сум да одам карти веќе имам купено.