Префрли се на IQOS. Во Iqos нема катран и нема азбес - овие се најлошите канцерогени состојки во цигарите. Никотинот е најмалку штетен.
Здраво. Дали доколку поради магла авионот слета во Софија или Проштина компанијата обезбедува превоз за до Мк? Дали доколку е така процедурата оде брзо или се чека многу? Некој со такво искуство?
Здраво Феминки Да прашам за промена на податоци на карти дали знаете која е цената. Се работи за повратен билет. Како што прочитав 55евра било за промена во еден правец и 55евра за назад така....?
Да, имаш и плус ќеси кои можеш да ставаш производи во нив. Гледај на производите, ако го има знакот со оган на страната, ако е запаливо не смееш да носиш и да не е повеќе од 100ml.
Здраво имам купено повратна карта од виз за 25 и враќање на 28 , но не можам да летам на 25, туку ќе купам нови карти на 26. Дали повратната карта ќе ми пропадни ?
Да, почести се случаите кога реално повеќе се исплати да ти пропаднат тие карти и да земеш нови наместо да ги промениш.
Дали некој има летано за Италија 26-27 Февруари? ме интересира како поминаа со најавениот штрајк што го имаа во авиосообраќајот , дека наредно закажан имаат за 7ми март, а во план сум да одам карти веќе имам купено.
Во зип-лок кеси ретко ставам шминка и 100мл течности, ама затоа ми се најчесто во несесер внатре црн надвор бел внатре цела шминка и мицеларната од 100мл има такво паковање во дм травел сајз за да не претураш по други шишиња да се заебаваш, кремите исто во несесер значи све од шминка. Е сеа ја го ставам несесерот најгоре во ранец за да можам да го извадам од ранец да ми е одма при рака и да го ставам во кутијата одвоено од ранецот пред скенот кога ќе стигнам. До сега не ми правеле проблем на 10тина аеродроми со постапкава. Ако ептен нешто немаш несесер дури се има дешавано да ти понудат они зип ќесички, така во Исланд ми се деси. Не се замарај и несесер е ок најчесто, само ти викам извади го посебно да е од ранецот. Кај нас не се замараат, за надвор викам.
Zdravo...Ke patuvam so wizz priority.Nemam patuvano 10 god,a koga patuvav bev so cekiran bagaz.Sega imam racen I kabinski za mene i dve deca.Zedov od onie torbickite so avionce 20x40x30 za racen I torbica za kabinski bagaz 55x40x23.E sega tuka pisuva za toj kabinskiot kuferce so trkalca,no stom torbicata e so isti dimenzii nema da pravat problem,taka?I kolku cigari mozam da nosam?Da li moze vo racniot nesto mastiki,lizavce,ili gricki za decata?Za tecnosti znam deka ne smee,pa ke zemam od aerodrom posle kontrolata.Drugo prijatelkata mu kaza deka na aerodrom treba da ima zip kesicki ima li vo Sk pred kontrolata?Nesto malku kozmetika tecna pudra senki,maskara,karmince sakam da nosam.I kolku vreme pred letot da bidime na aerodrom,togas bese 3h ne znam sega kako e.Pred mesec dena ne vnesoa vo ees sistem,sega nema povtorno da gubime vreme posto veke sme vneseni,ili vo sekoja naredna država ke ne vnesuvaat?Izvinete za dolgiot post i fala na odgovorite.