Те исчитав убаво низ темиве у меѓувреме и сватив дека сме пиеле слични апчиња и сме имале слични ситуации. Цитрамот не расположувал па после се испочетка и така натака. Сакав да прашам дали е грев да се напие човек апче диазепам кога ете гледа дека денот неможе да го истера без него.
Сега да небидам многу денес негативна , денес ми беше убав денов до некаде нормален незнам дали од вежбањето вчера или така ми дојде , почнувам да вежвам антидепресиви непијам ке пијам чај од кантарион навечер викаат за против депресија дека помага . Дали некој има пиено чај од кантарион дали помага и колку време треба да се пие за да има ефект. А ако пиеш AД чај од кантарион не смееш да конзумираш , да кажам само за тие што сакаат да пијат а земаат AД.
Чај од Валеријана има еден на алкалоид наводно бил за смирување @LUCI 99 @Krik сите секојдневно се труеме со лекови признаваме или не нели?
Јас тоа сакав сеа да кажам чај си е чај и можеш да го пиеш колку сакаш го има во продажба на тони!!!! Значи дозволено е неограничено!!!! Само треба да пазите повеќе од 5 мин. кесичката да не ви стои во топлата вода...да го извадите кесичето на време...зашто по подолго време се отпуштаат токсини..а и не е веќе вкусен...
Може Не е никаков проблем Инаку многу подобро изгледаш по постовиве некако по позитивна си откако почна пак да вежбаш
А бе кога веќе се труеме со лекови барем чајот нека е природен Кантарионче од планина полн погодок!!!