Eden od najcudnite simptomi sto me macat e cuvstvo kako przenje i pecenje podkozno na liceto.Listav nanazad dali kaj nekoj se javuva istovo, no ne najdov nisto.Dokolku se pronajde nekoj neka mi pise
Dali nekoj ima pieno loratidin dodeka piel ad i sedativi?imam alergija mi dadoja loratidin strav mi e da pocnam da gi pijam radi terapijava.
Лоратидин не сум пиела, сум пиела апчиња за болка. Пишува во упатството нешто за лоратидин и општо за таквите апчиња или? Ако не пишува, бар јас на моиве не видов, мислам дека не треба да има проблем. А јас сакав да прашам дали антидепресивот може да влијае на локална анестезија? Умникот ми прави проблеми и ваљда треба да се вади.
7 месеци откако отидов на психијатар прв пат.....многу време помина, а јас уште не се оправив не можам...
10 години? Значи, прв пат се соочи со оваа состојба на 8 години? О боже. Браво, секоја чест, многу ми е драго што ти е сега подобро! Спојлер До каде дојде светов значи, деца да имаат проблеми со анксиозност.
Јас еден период брв добра, сега пак почна глѕпата градна болка. Матичната ми вика ос желудникот е, исто како минатиот пат!!! Е ај нека е така, ама јас тешко да поверувам.... Пак мислам дека ми е срцето Само се молам да не го поминуавам пак истото!!! Дали и оваа промена на времето влијае???!!!!
Devojki, dali nekoj imal zdrvenost vo glavata, potocno vo delot pomegju uvoto i obrazot, kako da vi se koci toj del? Prvo mi se javi od desna strana a sega i od dvete
jas imav pecenje vo gradite i rbetot vratot a isto i peckanje na kozata na liceto se e toA PUSTA ANKCIOZNOST I USTE MI SE POJAVUVA poretko i kratko tie bea moite simptomi na ankcioznosta iako imam i problemi so zeludnikot
Abe videte spored mene se treba da si racistime vo glavata se e do mislite na e resenieto toa da go trpime i da se trueme sa apcinja mora da najdeme nekoe resenie !!
Дали навистина може да се умре од ова?дали може да има трајни последици на мозокот и организмот? Татко ми ми рече дека ќе завршам во лудница бидејќи не знам која сум. Мака мачат со мене... Инаку имам 26 Чадловски ми рече дека сум сосема здрава оти одам в кафич, вежбам.. Ми даде терапија сероксат и лексилиум. Само се расправаме ради мене, сестра ми ќе прави свадба а јас нз не се чувствувам среќна.
Здраво феминки. Нова сум на форумов. Се изначитав мислења, со цел да наидам на симптоми слични на моите, но не можам да прочитам се. Имено, дефинитивно имам анксиозност, ама што ако не, секогаш ми е на ум. Почна пред месец дена, од нигде никаде. Почна со вртоглавица и чувство на не реалност. Како да гледав филм, како да не бев тоа јас. Така минимум два пати во денот. Нормално, проследено со смртен страв. Потоа се појавија и други симптоми: тахикардија, гушење, стегање и притисок во градите, боцкање во срцето, кочење и трнење на левата рака, левата страна од грбот и вратот, болка под левото ребро, краток здив, не можност да земам воздух. Неколку пати бев на лекар, матичната тврди дека со мене е се во ред и дека имам анксиозност со панични напади. За да се смирам ме испрати на испитувања за срце. Направив екг, ехо на срце и уште неколку испитувања за срце, се во ред. Крвна слика во ред, освен малку покачени леукоцити оти тогаш кога ја правев имав грип. Се смирив после резултатите и се беше ок, симптомите исчезнаа скроз, дури цели две недели, се додека не ми текна на резултатите од крвната слика. Сега повторно, но различни: тахикардија, трнење и кочење на мускулите, најмногу во прстите од екстремитетите. Некогаш имам чувство како да не ги осеќам, како да ми откажуваат. Имам слабо пецкање на секој дел од телото. Како некој да ме боде со нешто. Болката е тапа и трае кратко. Тогаш добивам чувство како тој дел од телото да ми откажува и како да не е мој. Ми се случи дури и да ми трне лицето, а потоа почнаа и ушите. Го препишувам ова на анксиозноста. Ама јасно дека за истото не сум сигурна, оти мислам на најлошото. Дали некој имал исти или слични симптоми на последниве ?! Не знам веќе какви испитувања да направам. Терминот за психијатар ми е за две недели. Се извинувам на долгиот пост. Ве поздравувам.