Вчера пиев кафе и пак истите симптоми... А и неможев цела нок да заспијам како вртоглавици срцебиење црни мисли..
Zdravo i jas gi imam istite simptomi mislev deka samo jas sum takva Pozz Pa zdravo na site milo mo e deka go najdov ovoj forum.mi e mnogu tesko mislev sto mi se slucuva mene..no citajki gi vasite razgovori najdov srodni dusi i gledam deka ne sum sama..poź do site
Istoo ijas sum bremena pritisokot vcera mi bese malku visok 130 so 88 i toa vo 8ma nedela ami ponataka sto ke bidi
И мене хаос ми е денеска, ко да не сум присутна , имам добиено прилично крварам можда и тоа има нешто битно ќе полудам
Периодов почнав да ја игнорирам проклетата анксиозност,меѓутоа има моменти кај што силно ме напаѓа...пред половина час како нешто да ми помина во градите ми го подигна срцето па се врати назад..не ме остава на раат сега мислата да не ми се случи нешто...проклета анксиозност...
Имам анксиозна недела..и меѓу другите симптоми , сум под стрес..и желудникот ми е стегнат веќе 2 дена.. го осеќам ко да ме стега и почнав да се плашам дека од стрес нешто имам на желудникот.. Спијам по 5 часа и се будам со стрес. . му се случува некому вака?
Lele lujge sto da se pravi bolki vo gradite i okolu srceto snosti nekolku sati me drzese.sega eden cas pa eve stivna .Sto pravite togas jas ventor ili heleks.Imam i edno prasanje mo dadoja zepira pa sega i asentra ne mozam da go pijam mo go pokacuvaat protisokot od asentrata i takihardija i odma pritisokot mi se kreva.Dali i na drig mu se slucilo istoto?
Mislam deka pritisokot ne bi trebalo da bide pokacen od asenstrata I heleksot toa e od samata anksioznost
Мене докторката не ми дозволи ни на природна база едни редормин ги пиев ми ги прекина само ми рече релаксан можи а релаксан ми прави тахикардија или психички си правам сама незнам зошто ми рече не правел тахикардија релаксанот..
luge dali nekoj od vas gi ima vie simptomi ili jas stvarno imam pretcustvo imam neke custvo deka ke umram deka sum bolna od nekoj boles koja se umira si go zamisluvam sopstveniot pogreb plakatata koga ke vidam nekoj od mojte vo crno gi zamisluvam kako placat na mojot pogreb placam sekoja vecer i se zalam samata sebe deka ke umram kako nema da se ostvarat mojte zamisli i zelbi i mnogu cesto mi se desava deza vu sto i da se desi mene mi e veke poznato me izluduvaat vie misli dali nekoj imal vakvi custva i vakvi simptomi?
Од кафето и цигарите анксов повеќе се засилува. Јас знам по мене кога не пиев кафе и не пушев за време на анксот бев многу добро. А запалев цигара почнуваа паниките. Срцевиење, тресење на раце и така натака. Избегавај го кафето касно навечер и рано насабајле. Пиј си едно таму некаде на пладне и доволно ти е.
Не се плаши и тоа е дел од анксиозноста. Земи пред спиење читај некоја книга. Но некоја што стварно те влече да ја читаш, не онака ради реда. Ѓи имав и јас порано, дури секоја вечер пред легнување ги бацував сите, затоа што мислев дека ми е последна ноќ. Трпение, за ова анкс трева многу трпение и многу борба. Јас ја победив....можете сите. Те паметам уште од поодамна кога јас бев во оваа состојба. Зарем толку време со анкс не сфати дека ништо лошо не ти се деси. Опушти се со нешто пред спиење. Знаеш дека е се минливо.