Ако веќе имаш алергија, самата анксиозност може да ги појача симптомите. За каква алергија станува збор? Симптоми?
Се те сфаќам пред да пијам ми зуи , инаку имам пробано не делува уште полошо се дешава , само со таја терапија креирана од себе си го имам балансот инаку не бива .
Како се чувствувате за време на плодни денови? Мене ми е подуен стомакот, гледам кафенко, а денес дур имав како исфрлен крвав иседок. Напната сум, глава боли и др симптоми. Уше 3 недели до циклус
Може да биде причина, а најсигурно е чешањето ако имаш хронична анксиозност, но немора да значи. Ќе издржете. Сум имал проблеми со месеци и ништо не помагаше освен позитивноста и промена на навиките.
И да не станува збор за анксиозност, чешањето на телото може да биде на нервна база. Некои луѓе се препотуваат, некои ја тресат ногата, а кај некои се појавува ова. ЕДИТ: може и да биде поради недостаток на вода во телото, така да пијте повеќе вода.
3 дена бев подобро сега пак испаничив, цело време носот ми е затнат и чуствувам недостиг од воздух, како да неможе да земам доволно воздух и градите ме стегаат и позади грбот помеѓу лопатките ме боли, исплашена сум да не го имам фатено вирусот, темп немам, контакт со болен не сум имала, во странство не сум била, пиев валериани магнезиум со б6 и пробувам да се смирам ама мозокот 200 на саат ми врти,од пароксетинот сам како зомби ама па и без него ова не се трпи. И окото ми трепери 5 дена веќе.
Денес бев на невролог, ме Прегледа, рефлексите ми беа одлични и еег уредно.. Бидејќи ми трепереше цело тело, дали ова е доволен наод, дали ЕЕГ покажува дека може има МС, или треба да направам и МРИ за да се осигурам? Имам 19год.Ве молам за одговор.. Дали мозе трнењава по раце нозе, а и цело тело исто и болкиве во мускулите да се симптом на анксиозност?
Може, се тоа се симптоми на анкциозност и стрес, и јас ги имам, и се борам со нив. Да требало да наоравиш мр ке ти посочел неврологот, не се плаши, се ова ни е во глава, не сме болни
Исто и јас! Се надевам за брзо ќе помине ова... и јас премногу паничам а мислам дека има и многу многу други со вакви стресови да ги наречам. Да се надеваме за брзо дека ќе помине и да имаме само позитивни мислим❤️
Како јас да сум го пишувала ова исто се чувствувам ќе полудам а ако не полудам мислам дека ќе ме стрефи срцев удар... кога ли ќе заврши сето ова :/
Јас денес плачам оти немам контакт со луѓе. Само до продавница и дома назад. Од дома работам. Тешко ми падна и си плачам, ни дечко. Ни другарка
Ептен те разбирам барем во денешно време имаме интернет и можеме на камери да си пиеме кафе со пријателите само со позитивни мисли мора да се бореме заедно против ова ❤️
Taman pomisliv da rabotam na sebesi.. bese me fatila nekoja hipohondrija, otiidv na sesija i se smiriv nekako, kazav ke rabotam na sebesi.. i sega ova so anksioznosta.. pregeska izlegov so grad... nozwte kako da mi gi drzi nekoj, se mislam deka ke padnam..se custvuvam nesigurno???