Не пијам кафе воопшто, многу ми смета одма тахикардија добивам. Мене ми се јавуваа инаку еднаш неделно редовно, ама баш мислев штом во најголемиот стрес ги немаше дека може исчезнаа, ама не било така. Ќе се издржи..
Не памтам може имам претходно кажано ама еве во случај да сум пишала во друга тема Сите што читате книги земете си ја. ,,Твојот втор живот започнува кога ќе сфатиш дека имаш само еден " не е за едно читање, за повторување е за потцртување, за учењњ и применување техники е.
@kristina.k си се опуштила малку, после таков стегнат период и затоа. Ама пак си силна си се држела машки шо се вика. Мене ми се случува кога има дешавки во животов, секој ден некоја активност преокупирана сум со друго и не ни помислувам, ама пак ако имам некој мрзелив ден ко на пример сега овие десетина дена дека седам дома мисли рој, симптоми... добро бе си викам да не може човек да се олабави.
Можно е, тоа доаѓа кога ќе се олабави организмот. Кога е под стрес, човек издржува, но после е проблемот. Истото и мене ми се случува и тоа не само еднаш или двапати, неколку пати ми де навраќаат тие непријатни состојби
Lele a se stemnuva jas gotovo level 3 so depresija,pa i simptomi so koronava,nozeve kako nekoja nervozna da imam od snosti neznam sto da mu prav Јас мислам дека е од желудникот,мене цел стрес на желудник ми мава и потоа така ми се случува исто како тебе поготово кога ќе седнам свткам,легнам,дури и ми се гади некогаш кога ќе лежам од желудников,цела се подува тешко дишам,ама мене како и некој шлајм да ми јавува и кога ќе го подискашлам нагоре ми поолеснува,ама мислам дека и тоа е на мерна база
Da pocnav da ne go meram.voopsto ke mi se povrti ke prekine ke mi se oladat race noze pak ke se stoplat pocnav da go ignoriram pritisokot tolku. Ne pravamm stres sega gledam da najdam sto me relaksira sakam da gledam sto me pravi srekna i ke pomine se nadevm ke pomine
Јас па и на работа си го носам не дека го употребувам ама така од мислата да ми помини,знам дека не е нормално и дека дигиталните не се точни ама пак како сигурност ми дава ако го носам
Mene mi go napravi toaa pritiaokot za nigde.. jas od prvo taka i toj kolku merev se povisok odese na lekari internisti mi zabranija da meram pritisok zosto opsesivna stanav
знам и јас едно време само го мерев,и сега има денови кога го мерам а на работа само го носам ретко кога мерам и некни не бев добро измерив на мојот екстра 120/80 излегов на тој од работа живин е 120/100 ,си реков мојов подобар притисок кажува хаххсхсх,ама лошо ми беше навистина тој на работа е точен мојот катастофа можи батериите слаби му се
Веруј имам мерено во еден ден 45 пати измерив притисок од страв леле да не ми е нешто,така и си ја добив анксиозноста секој ден се повеќе и повеќе мерев. Мускулите на раката не ми функционираа повеќе едвај ме одвикнаа од тој апарат сега мерам 3 пати дневно значи напредокот е од пред 1 месец горда сум си на самата себеси. Мери ама сабајле и навечер чисто да следиш притисокот не е играчка кој го осетил знае.
Сеуште сте заглавени во лавиринтот како што читам не сте мрднале после големо отсуство на форумот , ајде утре пак ќе напишам нешто големо и битно . Поздрав
Abe tie parati samo ne zaebavaat jas merev 150 so 100 posle tri min 119 so 80 i sega aj kaj da veruvas na seto toa ... znaci sama si go pravev i navistina zosto koga nemislam nemam a koga mislam imam se toa e bezveze vise so aparatot tolku se zboguvav
Ronald L. Banks на YouTube ми е еден од омилените ликови за слушање. Он е фокусиран на минимализам, но низ минимализмот споделува толку многу бисери вредни што менуваат перспектива! "Get your life together" серијата ми е омилена и веднаш уште во првите неколку "епизоди" говори за многу проблеми кои повеќето од вас ве мачат и ви создаваат анкциозност (според нештата кои ги споделувате периодов). Изгледајте ги, можеби ќе ви помогнат: Особено за вас што сте опседнати со туѓите мислења и дозволувате туѓите коментари и постапки да ви создаваат анкциозност: И не само оваа серија, ве поттикнувам да му ги гледате и останатите видеа. Иако фокусот е ставен на минимализмот, има нешто особено значајно околу филозофијата за отстанување на сите нешта кои не ти се корисни и задржување исклучиво само она што ти есенцијално. Таа филозофија се применува и во сите области во животот.
пак овај желудников,ама ме пукна веќе,како убрзување на срце ми прави како да ме гуши,тука и коронава е,пулсо си го чуствувам кај што имам мака со желудников не кај папукот,и ко ќе се подујам како балон ми се чини ќе пукнам,се напијав диезепам па ќе видиме
Срцка, јас секој ден ко ќе станам има толку негатив енергија, што викам, се дерам, нз што. Но, поќе чувам во мене. И мн мисли различни мисли, знаеш кои и реков јас од дома не излегувам ќе се затворам, но не. Се напив апче за смирување и извозив 6км САМА.