Јас денот ... не знам веќе шо ми е ден а шо ноќ, скитник, не се прибирам. Два дена не спиев дома, кај брат ми бев, снаа ми е пред пораѓај, брат ми беше трета, па јас десна рака сум секогаш .. Синоќа на слава бев, сабајле продолжив, Ивкова ја затеравме, се шишав денес, ааа и се фарбав вчера за прв пат во животот, ахаххахахаха, и иста боја ми е како мојата коса, мидл браун, само бели влакна покривав, пошо обелев многу ... .. Гледај филмчиња, еве јас се мислам дали да пуштам некое или да си легнам, еве ти уште еден многу добар .. "One day" i "Under the tuscan sun" не знам дали ти ги предложив овие ..?! Убава вечер Спарки .. Пепи, заш не си на скајп?!
клик на линкот profil/femina/ потоа одбери лични пораки , во текст напиши ги имањата анушка нестле и ненушка а наслов напиши предлог . тоа е се . Се снајде? Буцко скитничкеее .
Сања па ти во убави фрки си била, уште малку вујна ке станеш, ) честито нова фризура, мило ми е и што кај тебе се е во најдобар ред. Така и продолжи многу позитивна енергија шириш на форумот . Иначе Under the tuscan sun го имам гледано на А1, незнаев дека филмов така се викал, One day го ставив веке да се симнува, па за 20мин ке го гледам. Ако неможеш да заспиеш симни си го Chuck and Larry интересен филм е... хехех со Адам Сендлер нема лош филм поздрав и добра нок
I jas gi predloziv nenushka i AnushkaNestle.Napraviv kako sto napisa PetraPanka.Se nadevam deka e pravilno zosto jas imam problem so isprakanjeto lp.Isprativ na Dunja,ZoceeeeISanja Bucka no ne ja dobiv Panic away....Ne znam sto se slucuva???????????
Спарки, јас скоро секогаш сум во убави фрки, само што и тие некогаш знаат да исцрпат . Инаку тетка ќе станам по втор пат, брат ми има веќе едно девојче кое го сакам најмногу на светот, и здравје сега уште едно, многу сум среќна ради тоа .. . Ви посакувам на сите да си исчекате на Вашите главчиња, ако досега не сте го направиле тоа . Вчера кома бев и нишо не симнав, ама ќе зирнам денес што имам за симнување на репертоар и ќе го вметнам и Chuck and Larry. Кога сме веќе кај Chuck, си го гледала ли Good Luck Chuck?! Ако не си го гледала под итно да го гледаш! Ептен јако филмче... И да, секогаш ДА за позитивната енергија, благодарам што така се ме чувствуваш и ти, енергијата морам да ја ширам, ептен сум голема па не ми ја збира веќе во мене и морам да ја споделам инаку ќе пукнам како балонче Поздравче и убав ден Спарки, се надевам се наспа, времево само за вртоглавици и спиење е, ахахахаххахахахахахха, ова дека јас ги имам, се шалам инаку , хахахахахаха .. .. Ибанез душо, немам ништо од тебе во лп, не ми стигнало до сега ни еднаш, инаку секако ќе сум ти вратела, не сум од оние игнор за луѓе девојки, не знам што се случува. А овде да ти речам да го пишеш маилот, не знам колку ќе бидеш заштитена, така што обиди се повторно и ако не успееш, пријави кај модераторите на Фемина. Инаку ти добричка си ми? Останатите девојчиња, момчиња, како сте ми? Се случува нешто?! Поздрвче и секое добро, убав ден драги мои! Ве гушкам и бакнувам!
Mili moi da vi zablagodaram sto me prifativte mnogu ubavo ve custvuvam za bliski i edno golemo FALA za nominacijata ve site. Inaku sum dobro da ne se podrecam Vie kako ste mi?
SanjaBucka povtorno ti prativ lp.Ke vidam sto ke bide!Inaku veke krenav race od niv.!Inaku ,jas ovie denovi se vrtam kako vrtimuska....Dali e od spondilozava ili od anksot ne znam....a i ne e vazno ,bidejki mi gi rasipaa ovie dva dena...NAUCENA SUM JAS....koga sum vakva,se trgam nastrana i cekam da pomine.....A i moive ne me ni prasuvaat sto mi e(da vidi Nenuska deka ima i drugi sto se sami koga ne se naj...)Vazno na niv da ne im fali nesto!!Zatoa ne treba da si dobar....MORA da si najdobra sprema sebe,da si napravis mali raboti koi te usrekuvaat inaku tesko tebe ako cekas vnimanie od drug!!!!Jas mislam deka samata sum kriva za toa!!!Site mi bea povazni od mene....Ne trebalo taka.....Aj,da ne ve zamaram,ostavam mesto za SONCE vo forumot!!!!Dosta e od moeto kukanje!!!!!Mnogu ljubov do site!!!!!!!
SanjaBucka povtorno ti prativ lp.Ke vidam sto ke bide!Inaku veke krenav race od niv.!Inaku ,jas ovie denovi se vrtam kako vrtimuska....Dali e od spondilozava ili od anksot ne znam....a i ne e vazno ,bidejki mi gi rasipaa ovie dva dena...NAUCENA SUM JAS....koga sum vakva,se trgam nastrana i cekam da pomine.....A i moive ne me ni prasuvaat sto mi e(da vidi Nenuska deka ima i drugi sto se sami koga ne se naj...)Vazno na niv da ne im fali nesto!!Zatoa ne treba da si dobar....MORA da si najdobra sprema sebe,da si napravis mali raboti koi te usrekuvaat inaku tesko tebe ako cekas vnimanie od drug!!!!Jas mislam deka samata sum kriva za toa!!!Site mi bea povazni od mene....Ne trebalo taka.....Aj,da ne ve zamaram,ostavam mesto za SONCE vo forumot!!!!Dosta e od moeto kukanje!!!!!Mnogu ljubov do site!!!!!!!
ibanez слободно искукај се ,сите сме во исти гом*на ( извинете на изразот) :/ еве и јас ќе си се искукам ,деновиве не пишував имам многу за учење еве сега правам мала пауза и одма да ве поздравам секако ве запознав со мојата забоболка односно болка не жлибината е уште ме мачи никако да помине што ли не ставам и од денес почнав со антибиотици се надевам ќе ми помогнат бидејќи со таа болка и подуеност се мачам и да учам тешко ми е ,неможам да се концентрирам од тоа ,аман веќе па почна и анксиозноста да ме мачи ,си умислувам сега да не ми се прошири тоа многу,затоа што непцата и забите се поврзани и со срцето и со мозокот и целата сум во паники едвај крај со крај склопувам ,а одозгора на се учам по цели денови ,епа не е фер стварно барем да положам да ми дојде како среќа во несреќа ајде праќајте пораки на фемина за анушка -форумџика на годината сања многу поздрав успеваш со твоите постови секого да охрабриш и да му влееш позитивност поздрав и до сите други ,ве гушкам
срцкии и јас со задоволство ги предложив анушка и ненушка Иначе јас сум ок , вчера цел ден си шеткав , малку имам проблеми со желудникот ми се гади цело време, ама ке ми помине и со анксот се трудам да бидам ок,на моменти ми ,, доаѓа ,, ама се справувам полесно и побрзо за разлика од порано Сега треба да учам ,а некако книга не ми се фаќа Ајде женски ве поздравувам ...
ibanez за лп треба да се напише и наслов незнам дали тоа го пишуваш, ако не пишуваш пробај така и сигурно ке ти се праќаат пораките Јас така еднаш се зезнав мислев дека сум пратила, па после тоа видов дека мора и тоа да се напише ... Поздравче
Ибанез, повторно немам лп од тебе, стварно не знам што се случува, ако не пробај како што вели Еци, да не забораваш да пишеш наслов?! Или пак нешто на странава не функционира ... .. Ај вака, ќе пробам јас сега да ти пратам лп и ти само цитирај врз мојот , да видиме дали така ќе успееш .. Инаку за вртоглавици и спондилоза не зборувај, имам вртоглавици веќе две недели скоро и ме нервираат, ми рекоа дека имам спондилоза, ама да одам да ја снимам вратната кичма и доплер да напраам на вратните вени и да увидам од кој пршлен доаѓала, да и се плукнам Но ќе биде добро .. Ада, благодарам за убавите зборови, се трудам да си најдам позитивно во секое случување, не успевам секогаш, ама успевам Еве ќе одам сега пинг понг да играм, па фудбал ќе гледам, па ќе шетнам и така, а мислев дома да седам денес, но некако не бива, од дома седење нема фалење Еци, продолжи си така сестро, на одличен пат си .. Поздравинела .. и под итно да се јави стара постава, зашто пак ќе има закани ...
поздрааааав и од мене девојки,јас само што се прибрав дома, денеска навака натака се видов до другарки од средно, муабети ке се истепавме која прва да каже нешто смешки бевме хахаха после се изначекав автобус и се смрзнаааав надвор мислам е -123658 степени хахаха. П.С. кој знае добар рецепт за топло чоколадо како да си направам нека ми пише или во лп, или тука на странава нека го сподели, се надевам дека некако ке ја спречам настинкава што предосекам дека ми доага!
поздрав Петра значи што ти се вика телепатија не за џабе сме сродни души јас истиот рецепт и го пратив во лп
хихихи сеа тоа сакав да го пишам, истиот рецепт е, фала уште еднаш девојки, идам рецептот да го спроведам во пракса
Туку сакав да ве карам што е ова никаде ве нема па знаете дека јас сум без работа човек,дај дружете ме малку повеке,таман мислев имам другарки вие каде сте?? Или бидете тука почесто или барајте работа за мене Како и да е јас сум тука и ви пракам многу во оваа ладна нок
хаха, интересно Поздрав и до тебе Ненушка Спарки ајде научи добро како се прави , па еден ден да го пробаме