https://www.mensa.org/public/mensa-iq-challenge ја овој го праев ама не знам колку е релевантен Да идам у Менса а? Шо пари е
Е стварно си скорпивче и те сакам. И радиолозите и уметниците се умешници и прават овој свет да е полесен и поубав за живот. Сликите од првите изгледаат можеби страшно, ама без нив многумина од нас нема да можат да се ежат на сликите од вторите.. Тоа е тој парадокс или синхронизација ... ❤️
Ухх појма немам. Правев ја еден летото од светски ајкју институт онлајн, даваа и сертификат меѓународен, не беше нешо скап 15,20 евра ако беше нешо, ама како бев изгорена со тоа онлајн немав средства на другата картица шо ја имам за онлајн само со мали суми за таа намена и не го зедов. Ми пишаа на меил дека сум спаѓала во 14% светска популација со повисоките ајкју и ми понудија попуст. Бегај си викам не слушај ги, ти праат филм за да платиш, не си толку интелигентна, не ласкај си хахаха, и не го зедов. Да разбарам утре во мејл и ќе ти пратам ако сакаш. Бегај
Една серија турска што ја имам гледано не знам колку пати се вика Малиот ага. Не знам дали си слушнала за неа, нема везе. И во серијата на детето му правеа тест за интеленгиција ама нешто како класичен тест на сите деца. Он(главниот лик) излезе дека е најпаметен и сакаа да префрлат во друго школо каде што ќе учи со деца со ист капацитет. Ама он после одговараше глупости кога дозна за тоа и само за да не го оделат од другарчињата. Ептен е интересна серијата ако имаш време, гледај ја.
Уште се плаќа? Во меил можно е да ти кажат во кои проценти спаѓаш, а за резултатот во бројка знам дека се плаќаше. Како ти се видоа задачите?
Здраво порано пиев сероксат, имам останато кутија ипол со рок 2023 и 2024, дали на некој му треба да му ги дадам?
Zdravo decki. Dali ima nekoj sto namalil so AD i mu se vratile panicnite napadi? Jas pred okolu 2 nedeli namaliv so AD od 50mg na 25mg i non stop imam crni misli, ama denes nekako epten. Pak pocna steganjeto na srce, imam cuvstvo kako da umiram, strav mi e da zaspijam. Pred okolu 1 mesec bev na kardiolog eho na srce pravev se bese ok, no nikako ne mi pominuva kardiofobijata.
Можно е. Мене претходно едни кога ми намалуваа пак ми се враќаа страшните мисли. Значи дека не си спремна уште да ги намалиш. Не се брзај да ги оставиш апчињата. Тоа ми било грешка мене.
Zdravo deneska se osekjam mnogu loso stanata sum od 7 imam tezina vo gradite kako edvaj da disam koga stanuvam uste tolku osekjam nemam voopsto energija nz sto mi se slucuva vcera bev cel den super raspolozena...plus I kako poduen stomakot go osekjam macninq nekoja I nervoza
Апсолутно, истото ѝ го реков. И да не намалува по четвртинки, најмалку осминки и уште помалку буквално трошка на неколку недели се намалува за да не дојде до криза.