Терапијата ми е дадена од психијатар пред 2 или 3 месеци. Хелекс колку што знам и не можеш на своја рака, мора извештај од специјалист да имаш. Спиењето мене одамна ми е ужас, ама се навикнав некако. Маки мачам на сабајле кога треба да станам...
Не... Периодов цело време се чувствувам така. Сакам само да спијам и ништо друго. Ќе си зборувам сама, ќе се убедувам и само 5мин ќе успеам нешто со кејф да правам...
Исто и јас... Ова ми се счучува последниве 5 месеци, сега вечерва незнам дали анксиозност или вистина имам проблем со срцето, ме боли лева рака, рамо, грб посебно после 19чаасот навечер ме фаќа немир, паника, несакам да бидам сама тогаш мислам се нешто ќе ми се случи, пиев и б6 сега но не ме смирува, незнам како да си помогнам :'( Ноќе ако се разбудам неможам,да призаспијам од страв некој па,ќе седам на телефон ќе чекам да се раздени и цел ден ќе бидам за нигде
иста сум и јас...исто и јас левата рака ја осеќам,плус времето денес мрачно за нигде уше толку ме дотепа
Да и времето за нигде плус... и што да правиме за ова ? Пиеш некои витамини или нешто друго за смирување..некогаш од толку лоши работи што помислувам како сега дека готово срцето ми е и ќе почне да ме фаќа како треска да се тресам
б комплекс и магнезиум само за совет од лично искуство,одбегнувам да пијам кафе или само едно на ден пред 12ч,имам приметено дека полошо се осеќам ако пијам покасно,исто и сокови скоро ич
дечки дали на некиј при анкс и паничен му трпне лице,јазик,нос,уста?правена магнетна на глава,све во нормала
Dali vi e macno od Antidepresivite i da vi se gadi hranata? Eve jas od ponedelnik sum na terapija i bas mi e macno apetit nula
Escitalopram nasabjle pola, navecer trittico edna tretina, i zolpidem zatoa so nemozam da spijam anksot mi udri na spienjeto nema sansi sama da zaspijam, cela nedela maka macam, otsekogas si spiev ubavo ama ete sega so mi stana zaspivanje nikako.