А дали некој користел бетахестин за вртоглавица и дали помагаат, во вакво време пред дожд, облаци многу ми сметтаат и се чуствувам лошо како од рингишпил да сум слезена..
Јас имам користено и Бетахистин и Цинедил, за вртоглавица. Бетахистинот се покажаа добри за вртоглавицата, меѓутоа многу штетни за желудник, многу ме болеше. Пробај ти види си, може ќе ги толерираш подобро. Цинедил е стар лек 100 години и не сфаќам зошто уште го препишуваат. Еднаш се напив едно, ме нокаутира, спиев 100 саати, не знаев како се викам кога станав.
Дечкии како сте, дали ви се случило со мислите толку да контролирате, на пример, ќе помислам на градниов кош и одма како наплив на енергија ми доаѓа како вознемиреност и ми почнува такихардија, не знам како да го контролирам тоа. Како последица на тоа ем што имам аритмии, возбуденост вознемиреност ми се качува и притисокот. А ми помине тој симптом се насочам на нешто друго тоа го снемува. Исто така мислите ли дека со чести аритмии и такви такихардии може да се ослабне срцето? Некој со слично искуство.
Kaj mene posle edna nedela pocna po malku da se oseka podobruvanje, inace i jas eve dva meseca zimam 5 mg nautro
Измешани чувства, до сила правење работи, затвореност, лоши мисли, дали е депресија? Плачење. Во плодни денови сум и никако се осеќам