Нели имаше проблем со малку јадење,порано,дека слабееш?Ех,колку ми е мило дека некј намалува доза од лекар пишана и иде на добро живот.
Еее имав, сега имам со премногу јадење Дааа, намалувам со препорака од доктор, не дека не ме фаќа лудило понекогаш, ама се справувам.
Исто ,ај да слабееме заедно,губам самодоверба ,секогаш сум била слаба,не ми вика никој,влегувам во М број некогаш Л.бев цело време на S,sega se hranam so riba i пилешко и салати.
не пијам лекови. Само суплементи. Селен и магнезиум и вит ц. Одвреме навреме. Бев и на орл и на очен лекар (пред 2 год) и ништо не ми било. И крв проверив. Сега треба матичниот да ми даде упат за ртг на врат ама ми рече да почекам да не ми дојде многу зрачење (правев ртг на синуси и кт)
Здраво на сите, Повелете еден текст на тема Внатрешен критичар и анксиозност кој го напишав од Гешталт перспектива. Има вредни информации за кои се надевам ќе ви помогнат. https://www.gestaltmacedonia.com/post/vnatresniot-kriticar-motorot-na-anksioznosta Убав ден
Претходно (2 месеци): • Вкупен холестерол: 6.30 • LDL: 5.95 • HDL: 1.04 • Триглицериди: 0.60 Сега после 2 месеци само со храна и вежбање еве резултати • Вкупен холестерол: 7.4 ↑ • LDL: 5.4 ↓ • HDL: 1.44 ↑ • Триглицериди: 1.24 ↑ Сакам да прашам дали некој се соочич со висок хоелстерол иначе имам анкс и панични напади прирам терапија елицеа 5 со дизаепам 2ка , од синоќа имам страв ненормален дека ке ми се слуќи нешто со срцето имам 27 год и мислам дека сум млада за хиоелстероли и затоа ме фаќаат поголеми стравови , матичен ми кажа росвера од 10 има некој искуство ?
Прво треба да се елиминира причината за стварање на холестерол. Дали е од јадење, дали е од стрес дали е метаболички. Јас не би ти препорачала одма со Росфера да почнуваш зашто не се наивни статините има на природна база Lipibor на Borola.
Никој не ме известил како да испитам од што се ствара а за ова немам слушнато имаш искуство со холестерол ?
Мајка ми не поднесува статини и со ова и се намали холестеролот. Инаку или си генетски подложна на покачен холестерол, телото едноставно не ти го метаболизира или од храна.
Храна пробав , Претходно (2 месеци): • Вкупен холестерол: 6.30 • LDL: 5.95 • HDL: 1.04 • Триглицериди: 0.60 Сега после 2 месеци само со храна и вежбање еве резултати • Вкупен холестерол: 7.4 ↑ • LDL: 5.4 ↓ • HDL: 1.44 ↑ • Триглицериди: 1.24 ↑ незнам што да правам а испаничена сум многу од моите никој нема
Здраво, дали сте оделе на концерт во Фан Пит? Ми е страв да одам.... А сакам... Таму е со стоење како е?
Искрено ако те фаќа паника и анксиозност од толку гужва јас не би ти препорачала Фан Пит. Ние последно бевме во Фан Пит на Слаткар концертот сега, и толкава паника не' фати и двјацата и мене и дечко ми и немаше воздух, се бутаа тинејџери (нормално за нивна возраст) и беше ептен загушливо. Можеш да си купиш фан пит карта и да си стоиш некаде на влезот понастрана, ние таму излеговме и се изнаигравме, имаше воздух барем.