Вака.. периодов бев хаос ментално значи анксиозност голема (пишував предходно). Дечкото ме запроси сега во Грчка на одмор. Значи пресреќна и се тоа нормално. Ама сега дома и стално размисливам како ке се одвива се. Па јас сум премнпгу поврзана со моите. И цело време за кој и да помислам ми иде жал.. Имам тенденција да ги жалам луѓето цело време. Па жал ми е за собата моја. Па коа ке помислам на вереникот исто жал ми е да не го нервирам со анксиозноста. Коа ќе помислам на него одма го "жалам" дека сега трошкови околу свадба ова она абе цело време само ЖАЛАМ некого. Што е работава јаоо... И дезориентација осеќам во текот на денот. Онака као да ми се спие полусвесна сум. Морам да пробам со лекови малку.
I jas neznam poveke super si bev znaci super od koga pocnaa zestinite jas sum haos,znaci nemozam vo prodavnica da vlezam mi se vrti abe da sedam onaka ako ne mi e kako podpren vratov mi se cini pagam gotovo,neznam poveke kako da se vrvi...
Леле иста јас истааа и сеуште сум приврзана за сите и сеуште сите ги думам мислам ги отпакувам косанки умрени се недајбоже ама верувај од искуство ти кажувам еве 7 години сум во брак се ке си дојде на свое место ке видиш почетокот е тежок ама ке се навикнеш иако мислиш дека немат да успееш верувај ке успееш само искрено постапи со твојот сакан за да те разбере а да не го уплашиш еве јас сум сеуште со анксиозности некога посилни некогаш да речам и ги немам ама тераме некако и згора на сето тоа се борам со неплодност ама како што е Господ никој не е
Isto i mene zestinite. Lani letoto.mn tesko go prebrodev bladav bukvalno od toploto pa trista ispituvanja i se top. I da vi kazam kniga mozam da napisam kolku bev cvrsta posle anksioznosta i se. Sega pak ke pomine. Mnogu novi raboti mi se desija ama znam ke iskocam silna od setp ova na krajot. I ne samo jas site nie ❤️
Pa sega sum i pms plus lele mnogu grdo se custvuvam i se nerviram zosto vaka pak,ne sum sposobna da izlezam raet ,panika vo mene strav,stegnata dusata pekol...pa rabotam vo market,2ra smena ko ke sum haos mi e sama lele strasno...gledav za pirsanje vo bling bling za anksioznost i panicni ,mi velea deka bilo super i ke sne resele problem se mislam,sto mislite imate nekoe iskustvo ili nekoj da znaete
Bidejki bile poveke tocki,i jas mu kazav deka imam i spondiloza i mi rekoja demek super 2 problemi so 1 zafat ke resis
Ако пробај не губиш ништо можеби има некој ефект а јас да немам многу осетено незнам кај секој е различно