Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. Lexus

Lexus Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2013
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    307
    Лелееее значи времево многу лошо влијае на мене, а и на нервиве.
    Како е кај вас?

2. lightning123

lightning123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    391
    Мене ништо не ми го растура расположениево. Дури и додека врнеше предмалку, јас излегов десеттина минути надвор само на маичка. :lol: Лудо дете. Еве го, сега огреа сонцето. Прекрасно е. Жените купувааат различни бои и украси за велигденски јајца, децата шлапкаат во вирчињата... Милини за душава моја.
    Дури и малку вчера се најдов во тесно со стресна ситуација, но анксиозноста не ја почувствував воопшто.
    Се надевам дека и вие сте добри. Гушки и бакнежи до сите вас :* :hug: :* :hug: :* :hug:

3. lejdi-di

lejdi-di Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
    нервите ми се испокинаа вчера кога почна времето да се менува денес добро е :D

4. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Aман и од време и од се, се добро и кога ке се појави одеднаш, незнаеш што да мислиш, хаха вчера си исчистив, прошетав, вежбав, денес пак исто до пладне, од пладне навака никако, а и мусскуливе од вчера ме болат. Но сега некако ми е Толку тешко одвај дишам, како да имам нешто во грлово.

5. guzi

guzi Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2010
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    7
    lehus i kaj mene e taka katastrofa sum nisto ne mi se faka nemam volja za nisto kako da ne mi se zivee veligden idi a jas nemozam da fatam nisto uzasno se osekam ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;

6. RainGirl

RainGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    Ми треба совет од вас... утре имам закажано преглед кај очен лекар. Е сега ми кажаа дека ќе ми стават капки за ширење на зениците за да можат подобро да ме прегледат. Од тие капки ќе ми се гледало двојно, матно, ќе сум била зашеметена, некој вика 2 дена некој вика 2 часа. Многу паничам за ова и ми е страв. Дури се мислам и дали да одам воопшто. Што да правам? Совет од вас, некој кој има искуство со ова?

7. lejdi-di

lejdi-di Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
    не се секирај не е ништо страшно на мајка ми и ставаа такви капки и нема врска какви два дена најмногу два часа може да ти е матно после одма се избиструва нејзе ни два часа не и траеше

На RainGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. lejdi-di

lejdi-di Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
    а да и на сестра ми исто плус она и бремена беше седми месец така да ништо не се секирај

9. nesi.vanesa

nesi.vanesa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2013
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    23
    zdravo... vaka I mene taka pamet mi izvadija deka ke mi stavat kapki a mene mi e strav.. I da idam da ne... I otidov samo ke te stavi na aparat da gledash vo nego I tolko znachi nikakvi kapki nikakvi chuda ! taka da srekjno na ochno, mene mi najdoa diopter + 0.50 nosam naochari mn mi stojat dobro :P ne e nishto strashno pozz

10. RainGirl

RainGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    Фала ви на сите ми помогнавте да знаете :) Ќе одам утре се надевам нема ништо да ми бидне, па ќе ви пишам после тоа :)

11. nesi.vanesa

Се зачлени на:
    8 август 2013
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    23
    da idesh ne e strashno I da ni kazesh : )

На rita22 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. nesi.vanesa

Се зачлени на:
    8 август 2013
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    23
    zdravo devojki da prasham denes glava me stega I me buta na spienje mislam ke se onesvestam a pritisokot mi e 116 so 68 ama strashno de osekjam ko da sum pred 89 rodenden znachi strashno I vchera dobiv, I da prasham dali nekoj koga mu doagja ima problemi so glava (steganje machno mi e ) i dobivam napadi na ludilo ili do vremeto e do shto li e ? :/

13. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Немај гајле истото ми е и мене денес, значи скрос истоо, а треба за некој ден да добијам, кома сум хаха одвај јајцата си ги исфарбав :)

14. nesi.vanesa

Се зачлени на:
    8 август 2013
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    23
    samo shto se izbanjav strav paniki ... vikam boze ima li kraj I so majka mi na tel zboram I se banjam :/ strashnoo I loshi misli imav I taka machno mi vo glava I tebe taka ?

15. lejdi-di

lejdi-di Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
    и мене ми е така пред да ми дојде и тоа не како 89 ами како 98 годишна старица
    инаку конечно денес отидов на фризер и успеав да доседам цели три часа
    и цело време во исчекување :D сепак си имам нова глава :)

На nesi.vanesa му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Ane10

Ane10 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    143
    Јас оваа недела сум супер од време на време ме фаќаат паники ама ги игнорирам денеска со маж ми си се изнашетавме низ град си се изнакупувавме не ни помислив на нешто и бев супер и сеа така малце ми се тресе снагава т.е внатрешно осеќам како да ми се тресе снагата а тоа се нервите :) Ама ништо не е и времево е катастрофааа невидена па и башка што добив и тоа ме утепува али ништо сеа ќе ми почнат сериите и ќе уживам во нив :)

17. Forever18

Forever18 Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    14
    Леле ама ми е безвезе нешо .. ме фаќаат некои депресии ,тешко ми е ,ми се спие мислам на улица ќе паднам ,немам волја за ништо дали до времево е или нешто до мене не во ред? ама не ми е секогаш вака.. :^) гледам сите се жалат на слични симптоми

18. nesi.vanesa

Се зачлени на:
    8 август 2013
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    23
    ne si edina I jas eve mislam ke padnam mi trne snagata I racete I nozete I mi e bez veze taka ne znam valjda vremeto vlie taka na nashata sostojba :(

На Forever18 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ivana.0909

ivana.0909 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    228
    Значи потполно исто ми е ми се тресе телото осеќам мачнина некоја,само се задлабочувам во некои мисли...бев кај мојот психијатар и ми рече да не ме плашат никакви мисли бидејќи тоа се само мисли и нииштоо друго...инаку исто како да сум во кома се ми е чудно околу мене дали е до времево ама изгледа дека ...само ме тера на спиење ... оф леле аман веќе...и оваа дезориентираност ме дотепа...а за тие што имаат лоши мисли значи какви и да се и најлошите не е ништо страшно се е од анкс. И нема ништо лошо да се случи тоа се само мисли и како дошле така ќе заминат

На srnicka7 и kostadinka24 им се допаѓа ова.
  20. AnichkaLeo

AnichkaLeo Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2013
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    92
    Ане10 бев на интернист и ми рече незз како го кажа она тоа требало уште нешто да пишува за да ми препише соодветна терапија и ми кажа повторно да испитам хеликобактер и да ми препише терапија а само ми кажа да земам ланзул или лолпаза мислам се викаа тие