Мене ништо не ми го растура расположениево. Дури и додека врнеше предмалку, јас излегов десеттина минути надвор само на маичка. Лудо дете. Еве го, сега огреа сонцето. Прекрасно е. Жените купувааат различни бои и украси за велигденски јајца, децата шлапкаат во вирчињата... Милини за душава моја. Дури и малку вчера се најдов во тесно со стресна ситуација, но анксиозноста не ја почувствував воопшто. Се надевам дека и вие сте добри. Гушки и бакнежи до сите вас
Aман и од време и од се, се добро и кога ке се појави одеднаш, незнаеш што да мислиш, хаха вчера си исчистив, прошетав, вежбав, денес пак исто до пладне, од пладне навака никако, а и мусскуливе од вчера ме болат. Но сега некако ми е Толку тешко одвај дишам, како да имам нешто во грлово.
lehus i kaj mene e taka katastrofa sum nisto ne mi se faka nemam volja za nisto kako da ne mi se zivee veligden idi a jas nemozam da fatam nisto uzasno se osekam ;
Ми треба совет од вас... утре имам закажано преглед кај очен лекар. Е сега ми кажаа дека ќе ми стават капки за ширење на зениците за да можат подобро да ме прегледат. Од тие капки ќе ми се гледало двојно, матно, ќе сум била зашеметена, некој вика 2 дена некој вика 2 часа. Многу паничам за ова и ми е страв. Дури се мислам и дали да одам воопшто. Што да правам? Совет од вас, некој кој има искуство со ова?
не се секирај не е ништо страшно на мајка ми и ставаа такви капки и нема врска какви два дена најмногу два часа може да ти е матно после одма се избиструва нејзе ни два часа не и траеше
zdravo... vaka I mene taka pamet mi izvadija deka ke mi stavat kapki a mene mi e strav.. I da idam da ne... I otidov samo ke te stavi na aparat da gledash vo nego I tolko znachi nikakvi kapki nikakvi chuda ! taka da srekjno na ochno, mene mi najdoa diopter + 0.50 nosam naochari mn mi stojat dobro ne e nishto strashno pozz
Фала ви на сите ми помогнавте да знаете Ќе одам утре се надевам нема ништо да ми бидне, па ќе ви пишам после тоа
zdravo devojki da prasham denes glava me stega I me buta na spienje mislam ke se onesvestam a pritisokot mi e 116 so 68 ama strashno de osekjam ko da sum pred 89 rodenden znachi strashno I vchera dobiv, I da prasham dali nekoj koga mu doagja ima problemi so glava (steganje machno mi e ) i dobivam napadi na ludilo ili do vremeto e do shto li e ? :/
Немај гајле истото ми е и мене денес, значи скрос истоо, а треба за некој ден да добијам, кома сум хаха одвај јајцата си ги исфарбав
samo shto se izbanjav strav paniki ... vikam boze ima li kraj I so majka mi na tel zboram I se banjam :/ strashnoo I loshi misli imav I taka machno mi vo glava I tebe taka ?
и мене ми е така пред да ми дојде и тоа не како 89 ами како 98 годишна старица инаку конечно денес отидов на фризер и успеав да доседам цели три часа и цело време во исчекување сепак си имам нова глава
Јас оваа недела сум супер од време на време ме фаќаат паники ама ги игнорирам денеска со маж ми си се изнашетавме низ град си се изнакупувавме не ни помислив на нешто и бев супер и сеа така малце ми се тресе снагава т.е внатрешно осеќам како да ми се тресе снагата а тоа се нервите Ама ништо не е и времево е катастрофааа невидена па и башка што добив и тоа ме утепува али ништо сеа ќе ми почнат сериите и ќе уживам во нив
Леле ама ми е безвезе нешо .. ме фаќаат некои депресии ,тешко ми е ,ми се спие мислам на улица ќе паднам ,немам волја за ништо дали до времево е или нешто до мене не во ред? ама не ми е секогаш вака.. гледам сите се жалат на слични симптоми
ne si edina I jas eve mislam ke padnam mi trne snagata I racete I nozete I mi e bez veze taka ne znam valjda vremeto vlie taka na nashata sostojba
Значи потполно исто ми е ми се тресе телото осеќам мачнина некоја,само се задлабочувам во некои мисли...бев кај мојот психијатар и ми рече да не ме плашат никакви мисли бидејќи тоа се само мисли и нииштоо друго...инаку исто како да сум во кома се ми е чудно околу мене дали е до времево ама изгледа дека ...само ме тера на спиење ... оф леле аман веќе...и оваа дезориентираност ме дотепа...а за тие што имаат лоши мисли значи какви и да се и најлошите не е ништо страшно се е од анкс. И нема ништо лошо да се случи тоа се само мисли и како дошле така ќе заминат
Ане10 бев на интернист и ми рече незз како го кажа она тоа требало уште нешто да пишува за да ми препише соодветна терапија и ми кажа повторно да испитам хеликобактер и да ми препише терапија а само ми кажа да земам ланзул или лолпаза мислам се викаа тие