znaci vaka .probajte go ova i za 1 nedela kje se podobrite . pijte samo voda vo kolku sakate kolicini cela nedela zaboravete na kafe coca cola i razni sokovi duri i jogurt i mleko zaboravete toa e mojot sovet
Luge se custvuvate li kako izgubeni se da rabotis a kako vo son seto da vi mine da ste pod nekoj neobjasliv nemir pritisok neznam ni jas kako da nemas apsolutno volja za nisto kako vo mene da ima nekoj strav ako ima neka pise nekoj
на сите овде ни е искусен тој период кај некој трае подолго кај некој трае пократко , насочувај си ги мислите на позитивни работи ти си управуваш со нив никој друг ако мислите во свеста ги држиш позитивно подолг период подсвеста ке реагира исто и ке немаш проблем, од секаква лоша ситуација или случка мисли само на позитивната страна и надевај се за истата , нашата свест ја контролира нашата подсвест , ке помине само позитивно и храбро се ке биде како што треба , поздрав
Нова сум на форумов и гледам дека не сум единствена со мојот страв и анксиозност.Можеби ќе звучи смешно но јас веќе 2 години имам НЕНОРМАЛЕН СТРАВ од грмотевици, лошо време.Буквално полудувам, се тресам, срцето ми лупа, плачам, се кријам под кебе, зависна сум од временски прогнози....Бог да чува...Свесна сум колку е мала шансата нешто лошо да се случи, но не можам да поминам преку тоа.Почнав да посетувам психијатар, ми рече моето веќе било преминато во фобија....Ми даде хелекс, елицеа и каликста, бидејќи долго време не можев да спијам нормално.Е сега проблемот кај мене е што мајками и сопругот се обидуваат да престанам да ги пијам апчињата, не се ни свесни колку ми се потребни и колку ми помагаат, па потоа пу пу не важи ако ти е подобро пиј ги...Незнам што ќе правам без апчињата, тие ми се спасот.Почнав да шетам кога е облачно, се дружам не се затворам дома, но никако да се охрабрам самата дека ќе биде подобро, дека ништо нема да ми се случи, како да сум исклучена од реалноста.Не можам самата да се препознаам, никогаш не сум била ваква, секогаш сум била насмеана, позитивна, немав страв од ништо...А сега сум како исплашен глушец.....Морав да си ја споделам макава некаде...Ако има некој со слично искуство, хелп....!
Zdravo I jas probuvav so meditacija, ama mislite mi begaat 100 na saat, nikako da se skoncentriram A gi vladeam teoretski site tehniki, praksata pagjam..
Мисли во моментон на тоа што треба да го постигнеш за време на медитирањето ке осетиш топлина во нозете и рацете и мало пецкање ,неможиш од прв пат пробувај секој ден
па со месеци сега последно така терам како се да е одалечено што гледам ,чудно.А со чувствата какоси чувствуваш радост нешто исполнетост или само ова те мачи ?