simptomitet se tie pregolema zagrizenost i griza za svoeto zdravje bez nekoja pricina ke ti pomine probaj da se smirish malce
од симптоми верувај сите можни, но најчести се болките во гради, пецкања низ стомак, трнење на раце и нозе, вртоглавица, тахикардии, грутка во грло, главоболка
Nema vrska deka ovie simptomi se najchesti.Jas nemam nishto od ova,samo ponekogash i toa retko tahikardija.Individualno e toa,kaj site razlicno
Ne se plasi stom se ti e dobro,porano i mene mi se slucuvase toa sekoj vtor den na dezuren so srce bienje so toplinu so maka vo stomak so csteganje na glava so nemir od strav so pokacen pritisok i drugo.znaci toa e period sto na nekoi luge im se slucuva i jas imam svoi maki toa e se nadevam ke pomine mora da se tesime megu sebe pozzz
Da jas go meram koga ne mi e dobro ako se osekas loso izmerigo ne te kosta nisto za tvoe dobro e pozz
Lugje kako ste deneska, jas sum zanikade edvaj vozduh zemam bolka vo gradite imam i kako nekoj da me davi epten mi e bad odma me mavaat misli da ne e srcev udar.
samo sto ke go pisev istoto sega nemozev vozduh da zemam oteznato disenje izgleda e od vremeto spiev i koga stanav kratka tahikardija
Sum primetila ako dva tri dena ne pijam ad osekam vo glvata kako struja i nekoe neobjaslivo cuvstvo dalu vaka vi se ima i na vas sluceno ili e od nesto drugo na prd nervite?ili od nesto drugo se plasam pozz
Pa stoznam da vidam moze ke mozam bez lekovi site vikaat deka lekovi ne pomagaat tuku sami da si pomogneme da se borime a so hemija ne vie sto mislite?
pa pijam i jas pa pijam i jas ad ama ne sum go prekinuval na svoja raka koga i kako treba sepak da ti kaza doktorot koj ti prepisal
Ima sansa da e od vremevo ama n posle toa osetiv I uste osekam kako grloto da me grebe kako izgoreno go custvuvam kaj zdraloto I mi ide mnogu slajm
Ma ne sum plus deneska pravev krvna slika odlicni rezultati, koj znae sto mi e. ...mnogu e tesko koga nema na kogo da se pozalis nikoj ne ja razbira ankcioznosta