İkizler Memo-Can можете да ја побарате ја има на интернет. И оваа серија е во продукција на Арка Сокаклар Во главна женска улога е Nehir Erdoгan како Мелек која ни е позната од Зет- домазет серијата и во машка улога е Burak Hakkı како Онур. Emir Berke Zincidi ја има улогата на Мемо/Џан.
Оваа серија завршува со 25тата епизода. Поради нискиот рејтинг одлучиле да не продолжат да снимаат нова сезона
Ovaa serija ke prodolzi da se emituva vo septemvri ke ja ima vo sreda navecer ili sabota navecer zatoa sto rejtingot padnal dobro.
@Pero Perovski @Mrs.Precious Се снимала и емитувала од октомври 2018 до мај 2019. Завршена е. Само 25 епизоди има.Се откажале од 2 сезона поради низок рејтинг. Да сакале да ја обноват,ќе ја обновеле во 2019.
Последната средба на Ерлер филм и Канал Д за девојките серија Мемо Кан резултираше со изненадувачка одлука. Серијата Türker İnanoğlu го убеди Канал Д за продолжение на izkizler Memo Can. Серијалот İkizler Memo Can ќе направи сезонско финале со својата 25-та епизода што ќе биде објавена во среда, 8 мај и ќе биде на екранот на каналите Д екраните во новата сезона од 2019 и 2020 година со својата 26 епизода.