Па не е баш дека Марина погодува. А си наплаќа "дебело" на кафе гледа , се вади на тоа дека парите кои и ги оставаат се наменети за изградба на црква .
Marina gleda na sveta voda i samata kazuva deka kolku ke i se otvori vizijata tolku kazuva tocno deka ima tarifa no platis ednas i tolku e.Drugite te teraat 100 pati da odis pa poskapo platis
Колешка беше уште во зелените згради кога живеела во аеродром , на. Кафе и гледала . Пали свеќа и почнува. Ни света вода ни ништо. И да, тогаш и наплатила 500 денари (2006 година мај) и кажала дека се за изградба на црква некоја над автопатот кон Куманово .
Manastirot vo skackovce i celiot kompleks go gradi Marina sega mislam zima 800den ke ja prasam pa ke pisam.Drugite se pravat ne zimaat kolku ostavis a ostavis pomalku od 500 odma pocnat so lutina imale troskovi i mora najmalku 3 pati da odis i kolku ke dades najmalku 1500 pa zastiti izleguva mnogu
Не е точно. Не секој , Дуле од Велес и 20 денари да му оставите нема да се налути. Нека наплаќа 800 денари ама нека погоди барем нешто. Може и облакодери да гради , 800 денари не заслужува. Габи од Аеродром исто- колку и оставиш. Наталија 300 денари наплаќа, погаѓа како со вас да живеела : факти , настани, проблеми. Зборот ми е има со поголема дарба од неа, а наплаќаат скромно .
Ostavete broj od Natalija jas prasav da spodeli nekoj broj od dobra gatacka nikoj ne mi dade broj.Ako ne vi e problem pisete mi broj
Јас во овој Дуле не верувам дека гледа или помага , лани многу пати звонев ама подобро и што не сум отишла, моја пријателка била само глупости кажал.
Дека не помага , тој не крие. Нема таква моќ. Упатува во цркви, манастири да оставите дар, да земете света вода и сл. Но ако е нешто појако направено , таа метода не помага. Но за погаѓање, Дуле е флит. Имиња , факти , дворови , канцеларии ги опишува со точност. Зарем не е доволно? Мене ми ги отвори очите за две службенички на работа кои ми правеа сопки, нив две ги посочи и не ме примија со решение. За бившиот , кој имал удел да ми раскине , значи до ситници. Кој не сака да верува , немора.