Па не е баш дека Марина погодува. А си наплаќа "дебело" на кафе гледа , се вади на тоа дека парите кои и ги оставаат се наменети за изградба на црква .
Marina gleda na sveta voda i samata kazuva deka kolku ke i se otvori vizijata tolku kazuva tocno deka ima tarifa no platis ednas i tolku e.Drugite te teraat 100 pati da odis pa poskapo platis
Колешка беше уште во зелените згради кога живеела во аеродром , на. Кафе и гледала . Пали свеќа и почнува. Ни света вода ни ништо. И да, тогаш и наплатила 500 денари (2006 година мај) и кажала дека се за изградба на црква некоја над автопатот кон Куманово .
Manastirot vo skackovce i celiot kompleks go gradi Marina sega mislam zima 800den ke ja prasam pa ke pisam.Drugite se pravat ne zimaat kolku ostavis a ostavis pomalku od 500 odma pocnat so lutina imale troskovi i mora najmalku 3 pati da odis i kolku ke dades najmalku 1500 pa zastiti izleguva mnogu
Не е точно. Не секој , Дуле од Велес и 20 денари да му оставите нема да се налути. Нека наплаќа 800 денари ама нека погоди барем нешто. Може и облакодери да гради , 800 денари не заслужува. Габи од Аеродром исто- колку и оставиш. Наталија 300 денари наплаќа, погаѓа како со вас да живеела : факти , настани, проблеми. Зборот ми е има со поголема дарба од неа, а наплаќаат скромно .
Ostavete broj od Natalija jas prasav da spodeli nekoj broj od dobra gatacka nikoj ne mi dade broj.Ako ne vi e problem pisete mi broj
Јас во овој Дуле не верувам дека гледа или помага , лани многу пати звонев ама подобро и што не сум отишла, моја пријателка била само глупости кажал.
Дека не помага , тој не крие. Нема таква моќ. Упатува во цркви, манастири да оставите дар, да земете света вода и сл. Но ако е нешто појако направено , таа метода не помага. Но за погаѓање, Дуле е флит. Имиња , факти , дворови , канцеларии ги опишува со точност. Зарем не е доволно? Мене ми ги отвори очите за две службенички на работа кои ми правеа сопки, нив две ги посочи и не ме примија со решение. За бившиот , кој имал удел да ми раскине , значи до ситници. Кој не сака да верува , немора.
Ke moze nekoj da mi preporaca nekoj koj bae I rastura,od odamna ne sum se osecal vaka..loso...kaj ludje jas sto odev porano ne se vece so nas...mi treba nekoj sto stvarno razbira..u rasturanje na magiii..
Jas go napisav ovoj post...ne mozam da vlezam so userot Umoren 41 pa napraviv Nov... Ve molam nekoj da mi kaze nekoja bajacka nekoj sto rastura magii .. Ne me interesiraat sto gledaat..
Dali nekoj slusnal za nekoj zena od Kratovo sto gleda? Ratka ili nesto slicno i e imeto…Dali se isplati da se odi i telefon ako ima nekoj da mi pise ve molam.
Искрено, првпат слушам. Во кој Карпош, да се распрашам. Данче од Драчево и Данче од Ѓорче спомнаа на форумов.