Гатање, баење

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од kiki-riki, 21 ноември 2009.

1. uno87

uno87 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2022
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    58
    Ke moze l da spodelite iskustvo od Nikola od Ohrid moze i vo poraka

2. VSkopje

VSkopje Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2024
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    401
    Можеби само жени прима, но не се манијачи, ниту се пушта на жени ни слично. За разлика од тој во Крушево , Шули или како се вика. Пари , исто не зема, кој колку ќе му остави. Е сега за помагање, кај секого различно. Некои се фалат , некои се жалат.

3. taalicnost

taalicnost Нов член

Се зачлени на:
    Вчера
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    6
    Здраво, ова го пишувам во 4:30 наутро, би сакал да се представам (за сега анонимно но ке видам за понатаму) момче сум - 20 години. Се започна кога имав 17 години, можеби и порано, но не сум бил фокусиран премногу на тоа, на некој начин можан да кажам дека сум личност која што ја чита енергијата на некој човек, засега кај секоја друга личност на која што сум и гледал било различно и на различен начин, но на сите што сум им кажал самите како што ми велат, се случува и многу нешта се остваруваат, чувствувам туѓа енергија, кој се разбира во хороскоп можам и да додадам дека мојата месечина и лилут ми се во рак на 0 степени, исто така и 12та куќа во шкорпија, како и да е кого го интересира дали јавно или по порака може да ми се обрати за било какво прашање во неговата ситуација, не можам да гарантирам дека на сите ке можам да одговорам на ист начин бидејки како што нпоменав многу различно ми доаѓа, во последен период сето ова е засилено што ми се случува, ѝ затоа би сакал кој има некаков проблем, прашање или ‘мака’ да ми се обрати. Не барам никакви пари, ниту нешто за возврат ова едноставно го правам бидејки нешто се случува со мене и не сакам да го чувам само за себе. Ве сакам и имајте пријатна вечер или ден како и да е :)

На Космонаут, Alex.T, alex17 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Jen89

Jen89 Активен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2023
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    11
    A sto ti pravis ustvari ? Gledas ?

5. Zorica sl

Zorica sl Активен член

Се зачлени на:
    20 јули 2025
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    E sega ovoj cinemel suli ne cinele ...ne reklamirajte volovi....da odat luge...znaci stop odza pagarusa.

6. VSkopje

VSkopje Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2024
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    401
    Би ве замолила за превод . Каде прочитавте некого да рекламирам? Само ве побивам дека Хусеин прима само жени и дека наплаќа. Не ги доведувајте членовите во заблуда. И 20 денари да му оставите , нема да ви замери. Прима и мажи, не само жени.

На Alex.T му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Zorica sl

Zorica sl Активен член

Се зачлени на:
    20 јули 2025
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    Ti pomogna LI tebe.....znaes koj mu bese brat tuka vo Skopje gledac

8. VSkopje

VSkopje Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2024
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    401
    Кажуваат дека Селман Минтас, кај железничка што работел и наплаќал вртоглави суми.
    Јас немав потреба од негова помош , но ми погоди еден факт , кој немаше од каде да го знае .

9. Zorica sl

Zorica sl Активен член

Се зачлени на:
    20 јули 2025
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    NEMA potreba da SE reklamira..ete taa Jasmina so ja objavile od kumanovo ..utre pa nekoj ke pobara broj....do tolku LI STE

10. VSkopje

VSkopje Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2024
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    401
    Ако го рекламирав , ќе дадев топла препорака. Само споделуваме искуства. На вас е, дали и кај кого ќе одите.

На uno87 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Zorica sl

Zorica sl Активен член

Се зачлени на:
    20 јули 2025
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    Eve viki od centar ..ova preporaka ili dzabe odenje

12. VSkopje

VSkopje Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2024
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    401
    Појдете, сами ќе си процените. Членката праша , јас ја насочив. Јас сум задоволна од неа.