Можеби само жени прима, но не се манијачи, ниту се пушта на жени ни слично. За разлика од тој во Крушево , Шули или како се вика. Пари , исто не зема, кој колку ќе му остави. Е сега за помагање, кај секого различно. Некои се фалат , некои се жалат.
Здраво, ова го пишувам во 4:30 наутро, би сакал да се представам (за сега анонимно но ке видам за понатаму) момче сум - 20 години. Се започна кога имав 17 години, можеби и порано, но не сум бил фокусиран премногу на тоа, на некој начин можан да кажам дека сум личност која што ја чита енергијата на некој човек, засега кај секоја друга личност на која што сум и гледал било различно и на различен начин, но на сите што сум им кажал самите како што ми велат, се случува и многу нешта се остваруваат, чувствувам туѓа енергија, кој се разбира во хороскоп можам и да додадам дека мојата месечина и лилут ми се во рак на 0 степени, исто така и 12та куќа во шкорпија, како и да е кого го интересира дали јавно или по порака може да ми се обрати за било какво прашање во неговата ситуација, не можам да гарантирам дека на сите ке можам да одговорам на ист начин бидејки како што нпоменав многу различно ми доаѓа, во последен период сето ова е засилено што ми се случува, ѝ затоа би сакал кој има некаков проблем, прашање или ‘мака’ да ми се обрати. Не барам никакви пари, ниту нешто за возврат ова едноставно го правам бидејки нешто се случува со мене и не сакам да го чувам само за себе. Ве сакам и имајте пријатна вечер или ден како и да е