Кога сме веќе кај тоа, истото прашање го имам и јас за овие со "дарба". Која им е потесна специјалност? Да решаваат брачни проблеми? Да бидат стројници? Да разбиваат или прават магии? Или евентуално се финансиски и бизнис советници за како да процвета бизнисот? Изгледа само тие се стручни за "се"...
Јас од тоа шо го имав видено кај Милан Тарот буквално дарбата и специјалноста му беше за се ова, така да изгледа за се ги бива
Маика Блгариа. Известен бил. Да не е потомок на лела Ванга лека и прс ? Ха, ха не ми се верува. Овој на еден подкаст на Боки 13 пари на заем му бараше 300€ , затоа што е много известен врач в Блгариа а и в чужбина
Типично. Додека се ова ни изнаброја, досега ќе кажеше каде отприлика во Тетово - сигурно се сеќаваш каде си била. Нејсе, која е поентата на твојот пост штом несакаш да споделиш, тука сме да си помагаме со броеви нели
Ја имала хипнотизиранo со таа нејзина енергија, да забораила на своето име, не пак името на жената да го памти. Не знаеш ти изгледа каква натприродна моќ имаат овие лица.