Голтање?

Дискусија во 'Секс' започната од cinderella, 26 ноември 2009.

1. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    Definitivno ne bi mozela da probam takvo nesto... za sreka i mazot mi ne saka, sto znaci sme se pogodile. :D
    Sepak gi pocituvam site zeni no i mazi koi sakaat celosno da go zadovolat partnerot - sepak toa e ubavinata na edna vrska. I jas, dokolku maz mi mnogu bi posakuval takvo nesto mozebi bi razmislila, no sega DEFINITIVNO neee. :? :?

2. lavica23

lavica23 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    30
    до сега немам такво искуство ..мегутоа никогаш не велам не..со дечко ми ми е толку убаво се што имам пробано се е прекрасно,дури некои работи што претходно сум ги гледала како вулгарни и невкусни ,сега ми изгледаат слатко и со задоволство уживам во тоа ..и мислам дека одговорот е во взаемните чуства ...кога ке легнеш до некого и чуството е неописливо и си велиш ова не е љубов ова е повеке од љубов ..тогаш се ти е прекрасно ..се доага само по себе спонтано

3. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    33

Ова како од моја уста да излегло...хаххаха потполно те разбирам и јас би го пишала истото....со љубениот се ти е прекрасно па дури и она што некад сум викала не не ја ова нема шанса, затоа никогаш не велам никогаш...Мозеби еден ден ке биде и ова хахахахаха :oops:

4. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    блак блак блак :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :worried:ilent: :worried:ilent:

5. majami

majami Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    6
    Toa e ok! Ali iam edno prasanje za tebe,Pred nekoe vreme u muabet razbrav deka tie sto goltaat sprema imaat ubavo cisto i bebesko lice.Pa zatoa me interesira kakvo lice imas ti? Mislam dali go imas primeteno toa ili ne?
    Pozz

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.665
    Допаѓања:
    161.822
    :lol: :lol: :lol:
    Не те ни прочитав тебе,воопшто си зборував за темата дека не ми се голта баш!
    Ииииј језиво...сите по една голтка...аааагхххххх гаден филм ми направи сега! :lol:

7. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Јас лично не го поднесувам мирисот и вкусот на спермата. Само еднаш ми сврши во уста и за малку ќе повратев. Орален секс-да, но тргање на време. :lol: Тоа што читам за креми и рак на грло не сум слушнала,ама тоа за бактериите во спермата мислам дека е голема глупост. :lol: :lol: Како може да има бактерии во неа :?: :?: :?: А кога оди спермата во вагината? Што прават бактериите таму? :lol: :lol: :lol:

8. fannya

fannya Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    4
    :lol: :lol: Ok neznam taka mi deluvase mozda samo nema veze i izvini so ti dojde takov film gaden :lol: Pozz

9. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.802
    Допаѓања:
    14.362
    Кога влегов во пубертет, имав проблеми со лицето, се исфрлав лесно и многу мрсно ми стана. Ова голтањево ми започна некаде заедно со крајот на пубертетот, така да не можам со сигурност да кажам дека до тоа е :) , али лицето ми е сега многу почисто. Сега може некаде пред добивање да ми излезе нешо, али далеку е од тоа што било. За бебешко мазно лице, немам такво, ама дефинитивно е подобрена ситуацијата :D

10. majami

majami Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    6
    Fala mnogu na tvojot odgovor :)) pozz

11. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    :lol: :lol: od goltanje sperma liceto da vi se iscisti i da e mazno...??lele..ama muabet!a be koga se ima redoven sex i normalno koga e odlicen a be i fizicki i psihicki se procistuvate neli.. :)

На SugarHoney и volsebna им се допаѓа ова.
  12. Andzelika

Andzelika Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    176
    Па сега тоа зависи од многу фактори :D Јас искрено имам голтнато неколку пати,ама не ми се свиѓало и не планирам пак :lol: :lol:

13. strudlic

strudlic Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    хехе темава, не ми се десило ова!!!!!!!!! страв ме фака од самата помисла, после ке треба цревата да си ги истурам од повракање :lol: сега за сега не би да сум за, за понатака... зависи што ке донесат ситуациите и возбудите :clap:

14. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.884
    Допаѓања:
    107.915
    Mene mi nema svrseno do sega vo usta ali neznam vo idnina mozebi i bi goltnala :)

15. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    200
    само еднаш, би пробала пак :oops: само на дечко ми не му е некое особено задоволство, кога веке ми свршува во уста подобро ми е да голтнам него да плукам :lol: :twisted:

16. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    тотално го подржувам овој коментар,ја одам со дечко ми 4год,и никогаш не ми спомнал за такво нешто.
    бљак... :?

17. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    никогаш не вели никогаш ама јас гласно и јасно велам не, па не сум јас канта за ѓубре. Кога ми спомнал, сум рекла ај напрај некаде па голтни ти, така неможе, епа нема шанси ни јас :lol:

18. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    :D :D :D :cla: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

19. yummy

yummy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    49
    :D :D :D :D :D :D :D

не знам, самата помисла ми е одвратна, така да no way! :puke:

20. majami

majami Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    6
    Ajdeeee "ne sum jas kanta za gubre" pa dobro be da mu se snevidi a dobro ti e koga ke ti ja lize? Mislis na nego ne mu se losi od tebe? I baska da ne bilo gubreto ti nema da postois denes!

На Мистер_89 му/ѝ се допаѓа ова.